Miss Q

2011-09-30
18:04:40

scary dream!
Tjena mitt bena!
Just nu sitter jag i min säng med alla mina 4 fönster på vid gavel, ny duschad, i underkläder och håller på avlida. Denna vecka har varit sjuk, vi har haft runt 30ºc i skuggan, det är sommarvärme, och imorgon är det 1 oktober.. GALET säger jag bara! Så denna vecka har jag väl inte gjort så speciellt mycket förutom att dött av värmeslag, varit med Eleni, druckit martini och sovit.. haha! Ikväll skulle vi igentligen på väääärsta partyt med nästan bara svenskar, gratis shots och billigare drinkar, men när vi tänkte på vad det kostade oss att åka dit, och den även 150 kr inträde, och att båda är trötta, de är bara vi två - Cindie är i frankrike hos sin pojkvän, Julia är i Manchester, Cristina Alzbeta och Tereza är barnvakt. så det suger.. haha! Så istället ska vi om drygt en timme åka bort till Westfield och äta gott, kolla lite i affärer (inte bra, köpte ett par jeans idag - och jag ska inte shoppa!), sen ska vi på bio - vi vill inte se kärleksfilm pga Eleni's problem med sin pojkvän så de blir antagligen apornas planet, nej men en action eller skräck :D Jag ville se 'shark night 3D' men nej den har premiär i jul..

Idag somnade jag efter frukosten och sov till elva något då jag åkte och mötte Eleni, då drömde jag att jag drack upp all min juice, så när jag vaknade var jag jätte ledsen men när jag vände på mig va den där - weeii lycka!
Sen drömde jag även att jag och tjejerna va på något hotell någonstans och vet inte riktigt vad vi gjorde, och sen va mattias där (:D), så va vi ute och gick runt hotellet och så fick jag en astmaattack, så jag bad mattias springa och hämta min astma medicin, så det gjorde han. Eleni och de andra försökte lugna ner mig medans jag stod och chippa efter andan och hostade.. Men mattias kom aldrig tillbaka, så vi började sakta sakta gå tillbaka så jag kunde hämta den själv.. haha det va sjukt! Men tror det va för att när jag låg i sängen kunde jag knappt andas och jag hostade jätte mycket pga min förkylning som gör min astma värre, så det vart halvt allvar och dröm.. sjukt! hade panik när jag vaknade.. Va skit rädd, och när jag berättade de för Eleni så sa hon att från och med nu ska hon ge mig en smäll varje gång jag glömmer min astma medicin/allergimedicin, och hon ska påminna mig.. haha :O


Nej nu ska jag fixa mig, vill inte klä på mig än.. Så bajsigt varmt, känns som om jag bor i öknen.. Nej men som om jag är i Thailand. :) Men det gör mig ingenting, förutom att jag inte har några sommarkläder..


xxx

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: