Miss Q

2011-07-27
20:40:08

Livet leker!
Den senaste tiden har varit grym! Massa tråkiga saker som hänt, men ändå har jag haft så sjukt kul att jag tvekar på att sticka. Jag har fått kontakt med gamla vänner på nytt och även nya underbaa vänner :)
I helgen som var, var jag och välkomnade Malin hem, som kom från London. Och sen åkte jag ut till Mimmi och umgicks med folket där och alla fulla vuxna. Sedan i lördags åkte jag ut till Mattias och lekte med honom, sen dök även Annie och Julian upp och ville leka med oss. Vi hade sjukt kul, dök upp en massa andra människor också och vi drog donken och stoppade upp hamburge tillverkningen där :P Sedan drog vi hem och satte oss med alla människor igen och snackade och så. Jävlar va kul vi hade, oförglömlig kväll!
Jag och Annie ville inte vara med och leka med tårgasen och stöt myggdödaren, (haha) så vi gick ut och satte oss i varsin badenbaden på gräset och snackade - det var mysigt!
Sedan gick alla killar ner och skulle kolla nån fest där snuten kommit medans jag och Annie åkte vidare till llawen och plockade henne. vi åkte till poolen och snacka lite, sen gick annie och julian hem. Jag, matte och llawen gick och mötte theres och robert - myspys! efter en stund vart det hem och en kopp te och mys med llawen innan sängen väntade!
Söndagen bestod av att umgås med Llawen, Julian, Annie och Matte igen - UNDERBART! Vi åt glass, satt och snackade, åkte runt och så. Hände inte så mycket, men med rätt folk spelar det ingen roll :)
Igår var jag ute och träffade bengan med Thomas, vi träffade även Theres, Robert, Ida och Matte :)
Just nu sitter jag och bengan och väntar på att en film ska börja, vi har precis ätit pizza (mums) haha!
Tänker på dig Morfar, kämpa på! Love you! <3
xoxo fraaajda