Miss Q

2008-05-26
17:30:17

Helgen <3
Tjollahopp!


Nu var de måndag igen och jag har haft en alldeles underbar helg. I fredags efter skolan åkte jag hem och packade i ordning, gick ner till vivo med älskling och handlade lite. Sen köpte vi glass och satte oss i solen och väntade på bussen. Då träffade jag Nathalie i min gamla klass.
När bussen kom åkte vi hem till älskling och tog de lugnt. Sedan gick vi ner till Johanna och Mathias. Kollade vad dem gjorde och de hände inte mycket där nere. Vi hade tänkt ha en mysig kväll med grillning, men de var någon som skulle kolla på Mathias cross så de blev ingenting med den saken.
Jag och woffe gick och la oss tidigt då, för båda höll på somna innan middagen.

På lördagen när vi vaknade gick vi ner och duschade och åt frukost. Mathias och Johanna kom upp, men åkte efter en stund igen. Men jag och Woffe gick ner dit vid lunchtid för vi tänkte grilla. Och de gjorde vi, men de började regna precis när vi börjat så vi fixade ett mysigt parasoll att sitta under. När vi grillat klart kom Amanda och färgade mitt hår, och de blev såpass mycket färg kvar att vi färgade woffes hår oxå. Han va så ivrig med att ta ut de så de blev hyfsat orange. Men de vart coolt :) Du blev skit fin älskling! Och alltid varit de!

Resten av lördagen bestod av att jag, woffe, micke och jocke gick ner och åt på Sånka, de va skit mysigt. Sedan gick vi hem via sjön. Jag och Micke la oss och kollade på Eurovision Contest. Woffe och Jocke körde cross en stund, sen kom dem och gjorde oss sällskap. Efter de vart de läggdags på hög nivå.

Söndag morgon vaknade jag klockan 6 utav att Jocke skrek som fan! Han grät och skrek aj! Han hade ont i ögonen, Micke kom upp och sa att dem sticker till akuten, vilket jag väntade på. Eftersom jag väckte Woffe och sa att något hänt, men han sa bara att han mådde illa för han va trött och ville ha tyst på mig.. Men de var inget allvarligt, de var bara migrän.
Resten av söndagen bestod av att köra cross, äta våfflor och mysa i solen.
När jag åkt hem, hade familjen och brödernas flickvänner middag. Vi grillade och hade de mysigt.
Efter de gick jag och la mig och pratade med min älskling. Sen somnade jag, mådde inge bra..

Nu ska jag inte skriva mer om min helg nu. Skriver mer när jag har något att berätta. Men ville bara säga tack till alla för en underbar helg och att jag älskar min Kristoffer oerhört! <333

Tjingeling!


2008-05-20
10:44:22

Tisdag
Idag vaknade jag upp hos Woffe, ovanligt?! haha, nej =)
Jag vägrade gå upp, var sååå trött. Vi kollade på Alien vs Predator 2 igår, jag kollade max en kvart av filmen, sov resten. För jag va trött då oxå. Annars gjorde vi nästan ingenting igår, förutom åt mat, glass med mamma och jag övningskörde =)

Just nu sitter jag i skolan på en tråkig datakunskapslektion, har ingenting att göra förutom att leka runt på internet eftersom jag är klar med allt utom provet, vilket jag aldrig kommer klara. Jag är den enda som är klar oxå, så alla försöker få mig att göra deras uppgifter oxå för pengar, eller att jag ska skicka mina. men aldrig!

Idag är de sista danslektionen, tråkigt men skönt. Har varit så jobbigt att ha olika danser hela tiden, aldrig samma. Plus att vi hyfsat ofta haft vikarie och de har varit de värsta. Menmen, nu är de över =) Ska inte fortsätta efter sommaren, för då blir de troligtvis Cross och Häst! =D

Bye! <3

2008-05-19
17:29:00

Måndag

Idag skulle vi ha byggt parkbänkar i skolan, men jag och malin gjorde ingenting. Satt bara och snackade om våra liv, vår helg och roliga saker. Kul hade vi. Vi åt glass oxå, mumsigt!
När vi slutade tog jag tåget hem, mötte Jocke, Woffe och Dogge vid bussen. Jag och Woffe åkte hem, åt lite, packade, städade rummet. Sen tog vi bilen ner till Shell med mamma åt glass igen. Mötte pappa sen övningskörde jag till Woffe. Jag är grym! =) Haha, snygg parkering gjorde jag oxå.

Nu sitter jag här och nördar medan Woffe och Jocke fixar sig för hojåkning. Ska snart kolla hur de går för dem =)

Ska bara meddela att jag älskar min Kristoffer mer än någonting på denna jord, och så obeskrivligt lycklig att jag träffat honom och att jag har honom. Tack Matte,Johanna och GUD för att ni gjorde så jag mötte honom,  och tack gud för att jag fick honom! =) <3333<333<33<3

Bye!


2008-05-18
10:57:39

Landet =)

I fredags åkte jag, Mathias och Woffe älskling upp till landet med min bror. Mamma kom i lördags för hon var ute med sina jobbarkompisar först och pappa var redan uppe. Vi kom till uppsala och var hungriga så vi gick in på MAX för att äta :D Där möter vi min kusin Kalle, min morbror och hans fru =)
Dem mobbade mig genom att ringa Andreas som satt utanför och väntade på oss och sa att han borde komma in för de kommer ta tid, för Jag hade tydligen beställt in 3 menyer.. haha!

När vi väl kom upp gick vi runt och kollade på tomten, och sedan tog vi postcyklarna och cykla ner till stan och kolla lite. Efter de åkte vi hem och spelade Yatzy och kasta gris. Woffe vann första gången på Yatzy, jag andra. Matte vann på kasta gris.. Och sedan spelade vi lite kort, kolla film och gick och lade oss.

Lördagen såg vi fram imot att de skulle bli Gokart, men NEJ! För de regnade heeeeela dagen ='/
Så vi gjorde mest ingenting faktiskt. Cyklade, åt godis, mat, kolla tv, satt vid datan.

Söndagen som är just nu, har vi precis ätit frukost och ska snart åka hem, eftersom de regnar nu oxå. De skulle vara fint men så fan heller. Så snart blir de hemfärd..

Hoppas ni hade en finare helg och att de blir bättre väder nästa gång vi åker upp =)


2008-05-09
15:45:54

=/
Just nu är allt ett rent helvete,
jag vet inte vad jag ska tro.
Vet inte vem jag ska lita på,
vet inte hur jag känner.
Vet ingenting, orkar ingenting.


Om de är någon mer som har en åsikt om mig eller till mig, säg de NU.
Jag mår redan tillräckligt dåligt så jag kan höra allt nu.
När jag mår bra blir de bara jobbigt att höra de negativa,
men när jag mår såhär dåligt spelar de ingen roll.


2008-05-06
10:38:43

En plågsam dag..
Dagen börjad med tråkig skoldag med bara städning. Råkade spruta ner Sebbe med vattenslangen så han vart dyngsur, inte meningen faktiskt. PP va oxå skyldig så..

När jag slutade vid 1 åkte jag till bålsta med Mathias och hämade Jocke vid skolan. Sedan gick vi upp till ICA och mötte Woffe och Micke som skulle panta burkar och sedan handla mjölk. Efter att vi klarat av allt detta åkte vi hem.

Woffe och Jag tog moppen ner till slottet och tankade till crossen. Jag skulle köra ;)
Åkte hem, bytte om och sen drog vi och körde. Gick skit bra för mig att åka tyckte jag. Kul var de oxå för den delen.
Men när vi skulle hem efter typ 3 timmars åkning så drog jag ifrån alla andra. Och efter ett tag låg jag bara där på marken och visste inte vart jag skulle ta vägen, jag hade så jävla ont.
Woffe och Tommy kom åkandes först, dem vart skräckslagna när dem såg crossen ligga på marken men dem såg inte mig, fast när dem kom närmare såg dem mig ligga där i diket. Woffe kastade sig över mig och tröstade mig. Tommy lyfta crossen och stannade Matte och Jocke som kom åkandes efter. Vi satt/låg där ett tag tills de hade lugnat dig lite i min kropp. Sen åkte vi hem, och jag hamnade i soffan med ett glas saft och smärtstillande. Så jag vart snurrig resten av kvällen, Woffe passade upp mig och tog hand om mig medans jag knappt visste vad jag gjorde eller vart jag va. Han tvingade oxå i mig mat, vilket va bra men igentligen ville jag inte ha. Menmen...

Idag mår jag lite bättre, har fortfarande grymt ont. Och är inte speciellt snurrig, men trött är jag.
De går väl över till helgen iallafall, för då blir de nya tag på crossen. HAHA! =D


Idag skulle vi haft orientering med skolan, men eftersom jag hade så ont kunde jag inte gå. Skulle behövt vara där 1 timma, men eftersom jag inte gick fick jag 6 timmars frånvaro. IDIOT SKOLA! ÄCKEL CP! URSCH!!!!!

Ha en bra dag åt mig, eftersom jag själv inte får någon. Eller jo, jag får vara med min älskling, han tar ju hand om mig. =) <3