Miss Q

2009-05-28
22:50:20

you make me happy

Jag har inte skrivit på länge, jag vet. Men har hänt en del så jag har inte haft tid..

Idag har det inte hänt så mycket, varit och hälsat på i YTC med malin och vincent. Vi pratat lite med dem. Gick och åt, gick till centum. Sedan åkte jag hem, och packade. Sen ut till johanna. Vi ska snart sova, precis tagit en lång promenad med hunden. Imorgon blir det ledig igen. Men ska upp tidigt ändå, och åka hem, fixa lite. Sen ska jag och mamma handla lite mat, och sedan ska jag och johanna ut och rida - NICE! Efter det ska vi åka och hämta Jackie, för jag ska vara barnvakt. Woffe frågade mig idag om jag kunde det, och OFC jag ställer upp, jag får ju vara med mitt hjärta (:

På lördag blir det träffa Linnea, åka och kolla på en massa bilar med Sofie, hennes kille och några av hans kompisar. Sedan ska vi vidare ut och lämna jackie, och hälsa på alla andra. Så får vi se vad som händer sen. Om michelle kommer ut eller inte. Men skulle vara trevligt (:

Ska sussa nu, god natt alla.. <3


2009-05-14
20:51:54

Lillasyster Marie Michelle

Jag hade alltid önskat mig en lillasyster, och nu har jag fått två, dig och Jackie. Jag är så oerhört glad för det, förstår inte. När jag träffade dig första gången trodde jag du va äldre, trodde du va äldre än Jocke, typ 15 år eller nåt. Men nej, du var bara 12 då. Jag förstår inte hur du kan vara så klok och så smart när du bara är 13 år. Du förstår verkligen mig, du förstår alltid vad man pratar om, du hjälper alltid en, ger en sjukt smarta råd och förslag vad man kan göra. Och kommer alltid med dina bra kommentarer. Det första du sa till mig glömmer jag aldrig, det var när jag och Peggy satt och pratade och du sa helt plötsligt ' sånna vänner behöver inte du, du är värd bättre ' och jag blev så sjukt glad. Vi hade knappt pratat, du va skit blyg, jag va rätt blyg och var rädd att du inte skulle tycka om mig. Men bra i slutändan har det iallafall blivit tycker jag! Du betyder så otroligt mycket för mig. Du finns alltid där, hjälper mig, stöttar mig och lyssnar alltid. Jag är lycklig med dig. Du gör mig glad, du får mig att skratta, du får mig på bra humör. Och vi har alltid så sjukt roligt tsm, även om det är 5 års ålders gräns.. Fyfan vad jag längtar till vi ska åka sverige runt nästa sommar, som du sa att du tyckte att BARA DU&JAG skulle göra (: Och det tyckte jag lät som en bra idé. Så vi får hoppas på det bästa och hoppas det blir av, hehe! Men det ska vi se till, visst?! Våra pratstunder varje kväll inna vi ska sova, vad vi pratar om vet vi nog inte ens själva, vi bara pratar, om ALLT!.. vi börjar på ett spår, och kommer in på ett annat och fortsätter där, sen på nästa och så vidare. Så jävla mysigt och härligt att bara på prata av sig, få tips och råd. Man kan verkligen prata om allt med dig, och det är jag sjukt glad för. Jag kan lita på dig till 200, och du bryr dig inte. Du lyssnar, håller det man sa och ger tips. Dock ses vi inte så ofta eftersom du bor mest hos din pappa och jag har en del att göra, med det ska bli oftare. Jag lovar! Jag ska fixa det, för vi ses för sällan nu tycker jag. Fast då hinner vi sakna varandra och så har vi extra kul, men lite oftare ändå. (:

Tack för att jag fick lära känna dig, och för att vi fick sån bra relation. Du kommer oavsätt vad, alltid vara min lillasyster Michelle! <3


2009-05-14
17:42:42

CONGRATULATIONS
I helgen blir det norrtälje och öregrund med Malin. Och såklart, gokart premiär. VI ska även ut och fira lite grann, äta ute, snacka skit, ha svin kul, och bli tjockisar :D hahahah! Klockers..
Imorgon är det sista fredagen på terminen, för fredagen efter det är det kristihimmelsfärd, och därpå 3ornas avslutning, och därpå våran avslutning. Så totalt är det 12 skoldagar. Endast två små läxförhör kvar att göra, annars är det ingenting. SÅ JÄVLA SKÖNT! Så får vi se hur det ser ut nästa termin .. :( Hoppas som vanligt, men troligtvis inte, tyvärr!

Som sagt så har Malin flyttat till bålsta, UNDERBART - ÄNTLIGEN! Och snart ska jag nog ta och knalla över dit, så får vi se vad som händer, det jag vet är att vi ska äta glass - MUMS ben&jerrys ! höhö..



Jag vet att det var riktigt dumt att skriva ut det där som jag gjorde, och jag är då fan inte stolt det som hänt. Verkligen inte!
Anledningen till att jag inte kunnat be om ursäkt på riktigt, är för att jag inte träffat dig. Men jag lovar dig, I WILL DO IT!


2009-05-13
18:53:23

WIHI WIHI WIHI WIHI
Åh, vad glad jag blir och är! Och så är jag ju lite avis, men ja haha!.. Nu är det er det handlar om. (: Det kommer bli jobbigt, det kommer vara svårt, och hända mycket. Men ni kommer klara det. Jag lovar! Och jag kommer alltid finnas här om det skulle vara något, när som helst. Och det vet jag att många andra också kommer..
Det är lite svårt för en del, men det går över så småningom. Jag lovar!

WIHI WIHI WIHI WIHI WIHI WIHI WIHI WIHI WIHI WIHI WIHI WIHI WIHI WIHI WIHI WIHI WIHI WIHI WIHI WIHI WIHI WIHI WIHI WIHI WIHI WIHI WIHI WIHI WIHI WIHI WIHI WIHI WIHI WIHI WIHI WIHI WIHI WIHI WIHI WIHI WIHI WIHI WIHI WIHIWIHI WIHI WIHI WIHI WIHI WIHI WIHI WIHIWIHI WIHI WIHI WIHI WIHI WIHI WIHI WIHIWIHI WIHI WIHI WIHI WIHI WIHI WIHI WIHI!

JA, JAG HAR CP RYCK! :D

2009-05-12
19:35:41

tråkig tisdag
Idag har det varit en speciell dag, började med en 3½ timmars lång föreläsning eller nåt. Risk ettan, väldigt bra och så. Men ändå rätt världelös. Menmen!.. Sedan gick jag till YTC och träffade mina tigrar (; Och temjde dem ett tag, sedan blev det bålsta och möta dogulas, så åkte vi hem till mig. Snackade lite, lagade mat, åt, pratade mer och sedan följde jag honom till bussen. Då mötte jag Nathalie, gick med henne hem och kollade hennes rum, träffa Mamma och Pappa Björklund :D Sedan vart det hem och hamnade här..

I helgen öppnar Cafét och Gokarten. Ska upp och jobba, sedan slutar mitt liv. Jobb heeeeeeeeeeeela sommaren och varje helg nu. Förutom när jag ska på bil träff och när jag ska vara barnvakt :D UNDERBART! :D

2009-05-11
21:21:36

livs misstag :(
Jag har gjort mitt livs misstag, jag är inte speciellt stålt över det, men jag står för att jag gjort det. Jag vet inte varför eller hur jag kunde. Det bara hände. Fattar inte hur jag kunde göra så, eller kunde svika dig så ? Jag är inte sån person som gör det / sånna här saker. Varför.. Är en fråga jag och många andra kommer ställa sig resten av livet.. Jag önskar jag kunde få det ogjort, över allt annat. Men det kan jag tyvärr inte så det är väl bara fatta läget och leva vidare så gott det går. Det enda jag vill säga bara är, FÖRLÅT AV HEEEEEEELA MITT HJÄRTA!!! ='(

2009-05-11
21:21:22

Mystisk kusin <3

Idag har jag varit i skolan, dagen började bra - tåget va en kvart sen, sen va en buss inställd eller nåt. Den kom iaf inte. Så fick ta nästa, en halvtimma efter. Men när jag väl kommer till skolan så hade jag missat gympan, så det vart svenska, lunch och bild. På bilden vart jag på dåligt humör, pga tjaffs och sedan nervös över det jag snart kommer till. Efter skolan stack jag, malin och sofie till centum och tog en cheeseburgare, tjockisar like allways. Sedan drog jag hem, bytte om och duschade. Fick sminka mig i bilden, gick sådär - haha va svart överallt typ -.- Och varken jag eller pappa höll koll vart vi va, så när mamma ringde kunde vi inte svara på det..
Men ja, vi åkte och lämnade massa öl och vin hos Adam till hans student. Och sedan vidare och snurra runt i Hökarängen eftersom vi inte hittade. Men när vi väl hittade fram så kom vi till en 2a där min mystiska kusin Jessica bor. Ja, jag har träffat henne 1 gång i hela mitt liv och ingen av oss kommer ihåg det. Hon är 35 och jag snart 18 , kanske är konstigt. Det känns inte som hon är min kusin, en främling jag bara hört massa om kommer in i mitt liv helt plötsligt och är min kusin, väldigt skumt. Men ja, det finns maaaaaassssooooorrrr med anledningar till varför vi inte träffats och så. Tyvärr har hon haft det extremt jobbigt i sin uppväxt, så hon började med dumheter. Men kommit ifrån det nu som tur är. Så jag kanske kan börja träffa henne mer snart, får vi hoppas! (: Hon va så glad , men fattade knappt att vi va hos henne.
Det är sjukt, hon va så sprallig men va ändå ganska snurrig. Och det finns ju anledning till det. Hemsk va det, och nu är jag glad att jag inte kommit in på samma spår, eller ens varit nära. GUD VA SKÖNT! Hon kommer ju tyvärr alltid vara så som hon är. Visst hon verkar helt underbar, skit snäll, jätte gullig och glad. Men väldigt snurrig och så .. :(


Aja, men nu ska jag försöka sova. Risk ettan imorgon, och sedan skola. (: Sov gott alla.. Puss <3


2009-05-06
17:07:25

föralltid baby
Älskling, "föralltid" det var det vi sa. Det skulle föralltid vara du & jag.
Saker förändras men tiden står still. Att vara med dig är det enda jag vill.



2009-05-05
18:08:34

Haha, så sjukt jävla rolig! :D
http://live.comviq.se/#LJRX7

Haha, så jävla skön! Jag höll på dö när jag såg den, höhö!

2009-05-03
21:12:15

underbar jävla långhelg
Som sagt var det valborg i torsdags och det började med en ridtur med Johanna, och sedan hem och göra oss i ordning. Mat i stora lass och sedan moppen till Mathias och en promenix ner till Sånka där vi möter alla människor. VI va där till ungefär 12 halv 1 och sedan gick vi hem och hade efterfest hos Fam. Löfqvist. Mycket mysigt och sjukt kul!
Vi dansade, sjöng, pratade, och hade riktigt kul! Halv 6 på morgonen gick jag och Johanna och lade oss hos Mathias som redan gått och log och sov. Mutze somnade innan vi gick. Woffe och Alex somnade aldrig så dem va helt döda när vi kom upp på fredagen morgon. Den dagen bestod av lite cross åkning, sjukt god mat hos Mathias, singstar kväll och mys med Jackie som somnade i mitt knä - som alltid förut (a). Sedan vart det tidig läggdags eftersom det inte va så många timmars sömn för oss natten innan. Lördag bestod av att Johanna hjälpte Woffe att städa huset från helgen, innan micke och peggy kom hem. Och eftersom Mutze och Alex bara stack -.- (alex hjälpte till lite innan, men johanna tog över). Jag, Emelie, Jackie och Jocke gick ner till lilla sandtaget och cyklade och så. Sedan gick vi hem igen och då gick jag, johanna och emelie ner till Mathias och tänkte sola men vart att vi målade Mathias och deras hus i stället - jag är grym! haha..
Och sen vart det en tripp till bålsta för att hämta nya kläder, bära in min säng ifall det skulle regna, handla och så. Sen kom johannas pappa och skjutsade hem oss till mathias, då var det grillkväll.. Sen vart det en tripp till Sånka med Johanna, Mathias, Woffe, Jocke och Emelie. Vi satt ock pratade lite grann och Mathias tog en öl och johanna en cider, sen började det bli tråkigt och kallt så vi gick hem. Åt chips och sjöng singstar. Myspys (:

Idag har det inte hänt mycket, åt thaimat hos johanna och efter ett tag med titt på datan så sprang jag till bussen och åkte hem. Jag började riva runt i rummet och sätta ihop min nya säng, ska lägga mig och sova i den nu. SKÖÖÖÖÖN som fan! Den är 180 :D Men jag måste hitta någon att stoppa i den säger alla, för annars kommer jag bli så ego eftersom den är så stor, haha! och jag inte är så stor, hehe!..

Nej, nu ska jag sova! Hämtning klockan kvart över 6 imorgon igen då, -.-