Miss Q

2009-04-30
19:25:45

VAAAAAAAAAAAAALBORG
Just nu sitter jag hemma hos Johanna och väntar på na, hon är och kollar efter en locktång, nu jävlar ska vi bli fina (;
Idag har vi ridit, ÅÅÅÅÅG va mysigt det var - saknar dig Johanna. Förlåt!
Snart ska vi äta, sen blir det förfest och efter det ska vi till sånka och festa järnet. (:

Imorgon får jag min nya säng, :D weeeeiiii, underbart! MOHAHAHAHHAHA

Öhm, nej nu ska vi äta och dricka lite gott. See ya suckers!

Tjingeling! <3

2009-04-27
20:21:58

allvar på gång
Ja, då sitter man här i sängen med Maulin och tittar på 'hogan knows best'. Har precis färgat håret och det blev skit fint (a)
Idag har jag inte gjort allt mycket, varit och ätit lunch med Malin, träffat Matelias, träffat Jossan och ätit glass med na. Skit mysig dag eftersom det har varit riktig vår dag. Nästan tillochmed sommar (:

Imorgon börjar allvaret igen, blir hämtad klockan kvart över 6 och då ska jag till östermalm och måla om i ett av alla snobb hus där :D haha! Klockrent - där passar jag in (?) NOT!

Nej, nu orkar jag inte skriva mer, tjingeling! <3

2009-04-26
20:36:20

hemma igen, (:
Nu har vi precis kommit hem och precis packat ur bilen. Nu sitter man här i sängen och kollar på 'wipeout' och pratar med folk. Ska snart ta och packa upp lite, duscha och sen sova. Så trött -.- Körde hela vägen till sälen i tisdags - 40 mil. Och idag körde jag hem - yttligare 40 mil. Jag är ju bara för grym. (:
Idag åkte vi några åk, sen blev det lunch, åka och lämna mammas skidor , jag fick en tröja, Johanna och frida köpte lika dana, fast johanna hade annan färg :D Sedan vart det hem färd.. 

Hm, imorgon ska jag nog förbi Monika och få ryggen lite rakare och slippa smärta. Haha!


Vem är grym och vem är grym? hahaha...

Jag gillar att leva farligt som alla där uppe sa.. (;


Tjingeling!

2009-04-25
17:16:37

näsan -.-
Idag har jag bara åkt halvdag sedan har jag bara suttit i en solstol och stekt. Så nu har jag fått mer färg..
Dagen började med ett åk i stora backen, men den slutade med katastrof. För backen va som en puckelpist och jag fick slag med brädan så jag föll bakåt, gjorde några volter neråt så jag skrapade i ansiktet i snön. Fick ett sår på näsan :( gör sjukt ont.. bajs! Sedan blev det massa hoppa - såååå kul! :D haha..
Imorgon blir det bara halvdag och för det mesta troligtvis bara hoppande. Sedan blir det våfflor och åka hem. Jag körde hit och jag kör hem - sååå duktig (ego) haha!

Hoppas Douglas min vän ringer snart så vi kan prata.. (: Så mysigt! Och han gör mig glad. ioförsig är jag redan sjukt glad. Börja bli mig själv igen, sprallig och glad jämt! MOHAHAHHA!


Nu ska jag steka i solen igen, tjingeling!

2009-04-24
16:16:03

fjällen

Tjingeling! Just nu sitter jag i vår stuga uppe i fjällen och kollar på när Adam, Ida, Martin och Frida spelar buzz. Det är roligt. Vi har åkt hela dagen men nu var vi trötta, dem vuxna när på after ski och maria, jag och johanna kollar på när dem andra spelar. Snön är som sorbe, men det är as skönt att åka i det. Imorse va snön ganska hård eftersom det nästan är minusgrader på nattan och på dagarna är det runt 10 plus grader. Man känner inte vilken sol man får, så det är lätt att bränna sig. Jag har fått en del färg kan man säga, hoppas den sitter i ett tag bara :D
Hettar i ansiktet - man får använda solkräm. Känns som sommar..
Känns som om vi skulle vara typ i grekland - för det är sjukt varmt. Nackdelen är bara att vi åker bräda och skidor..

Har lärt pappa åkt bräda idag, han va JÄTTE duktig (:


Eftersom vi är 14 stycken här just nu.. i vårtat stora hus på 4 stora sovrum med dusch och toalett + kök i varje rum. En stor gemensam matsal och kök. Stort allrum med tv, soffa och så.
Stor bastu, relax rum och en stor dusch. Och även ett skidutrymme.
Så får man mycket space, och mycket tid för sig själv trots allt. Så underbart skönt!

Jag mår bra nu, drömmer inte det jag alltid drömde hemma. Tänker inte så mycket negativt, jag är glad och sprallig som alltid förut.. (: Och även så har mitt kliande i halsen försvunnit (?) hm, kanske kommer tillbaka OM det är gräs elelr pollen. Eftersom det inte är nåt sånt här, eftersom det är massa snö här.

Nu orkar jag inte skriva mer, lägger in bilder när jag kommer hem..

Saknar er alla där hemma. :( Kommer hem snart , xoxo ! <33


2009-04-21
15:21:52

see ya
NU DRAR JAG SUCKERS, SES OM EN VECKA!

finns på mobilen,


2009-04-20
18:14:54

idag
Idag är jag stark, idag mår jag bra.
Jag tror på mig själv, jag får styrka från mitt inre.
Jag ser frammåt mot härliga tider,
med härliga människor (a)

2009-04-20
14:49:54

happy birtyday
Just nu sitter jag här i sängen och kollar på 'ugly betty'. Har precis packat inför imorgon.. (:
Idag har jag målat, och gjort i ordning för mogondagens målning. Innan vi åker. Så jag skipper stressa.
Har inte så mycket mer att säga..


Hejdå! VI ses när jag kommer hem igen. Kommer sakna alla här hemma.


En sista sak, inför imorgon.. 21/4
GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN KRISTOFFER! (:

Tjingeling! <3


2009-04-19
20:35:48

parties!
' Haha, johanna där har du orsaken till varför jag nästan aldrig dricker (; ' - så sjukt söt (a)



Hon: Det går inte...

Han: Men försök!

Hon: Ska jag hålla i den?

Han: Ja, och sen suga

Hon: Suga?

Han: Ja, men sära på benen först

Hon: Hmm, det var ganska gott

Han: Ja visst är det!

Hon: Det var gott men kladdigt

Han: jag sa ju det! försök en gång till

Hon: ja, jag vet inte. det var så jobbigt & kladdigt

Han: Men det är ju så det går till när man äter kräftor!


xoxo, Frajda!

2009-04-19
18:27:23

lite bilder från olika tillfällen (:
Jag och Michelle för någon månad sedan, (:


Michelle förra helgen,


Jag förra helgen,


Från gokartbanan i somrar,


Tjingeling!

2009-04-19
11:13:45

frukost!

Igår grattade vi Becca, så det vart lite fest. Vid ungefär 1 så åkte vi med Madde hem till Mathias. Och festade vidare med singstar och lite prit. Emelie satt i sitt rum och kollade ut genom fönstret in genom mathias fönster när vi sjöng. Samtidigt som hon smsade med mathias om vem som va blå och röd, att jag hade glasögon, att han inte kunde pissa utanfr dörren etc. Sedan hämtade han henne, så hon kom med in hit och sjöng med oss. Vi hade väldigt roligt här. Johanna va lite tråkig och somnade tidigt -.- Menmen, jag och mathias somnade ganska direkt efter.

Nu ska vi äta frukost, vet inte vad som händer sen, men det märker vi. Nåt kul, eftersom vi alltid har det. Mwaha!

FRUUUUUUUUUUUUKOOOOOOOOOOST!!


2009-04-18
17:14:47

helgen
Igår cyklade jag till lugnet medans johanna red dit. Vi skulle igentligen cykla dit båda två efter stallet men hon red dit istället - inte mig emot. Jag fick bränna fett (; haha cyklade fortare än hennes häst galloperade (sprang - för er som inte vet) men det va kanske för att hennes syster red vilse kvällen innan, dem red iväg ungefär 7 och kom hem vid midnatt. Dem ringde polisen halv 10, dem hade ingen aning om vart dem var, och det var bäcksvart.. Läskigt! Aldrig hänt mig dock, eftersom jag har sjukt jävla lokalsinne, menmen.. stackars dem.

Efter stallet åt vi middag och johanna packade , hon skulle till bålsta och jag blev hämtad av min gullunge rååbääärt (: Var ute med alla 'gangsters' ett tag sen stack jag och bastade med Mathias och Tommy. Mysigt men nästan fööör vamt -.- Synd bara att Johanna inte var där, kanske hade varit roligare lixom - fler. Plus att hon är min lilla turturduva (; Saknat henne när vi bråkat :(


Idag har jag inte gjort så mkt, vaknade klockan 9 av att Tommy snarkade som ett cp -.- Så jag satt på tvn och kunde inte somna om. Ungefär klockan 11 gick vi upp för jag orkade inte ligga där längre. Vi gick upp och åt frukost. Veronica kom in och frågade hur mycket jag druckit dagen innan , såg tydligen bakis ut (?) och efter ett tag kommer även Magnus in och undrar vafan jag gjort (?) jag fattade inte ett skit, men mathias och tommy bara skrattade ..
Jag gick promenad med Lisa och Floyd medans mathias och tommy hämtade jord i skadevi.
Sedan tog jag bussen hem, för att duscha, äta, fixa mig.
Om ett tag kommer Johanna och Madde och hämtar mig så ska vi till buschen , Becca sötnos har ju fyllt år och nu ska hon FIRAS! (: Grattis hun, <3

Måste kila nu, xoxo!

2009-04-16
21:29:07

ny telefon
Idag har jag varit hos tandläkaren först på undersökning i 5 min -.-
sen åkte jag till jakan och mötte johanna, gick förbi min gamla skola och slet upp dörren hos gamla klassen som vart chockade för att jag kom. Sedan gick jag ner till johanna igen som stod utanför, så väntade vi på Matelias som snart skulle sluta. Vi åkte till Kista, hämtade mina kläder i skolan eftersom jag har fixat praktikplats (: KING!
Sedan gick vi till kista , kollade hur det blir med min mobil, ska få en ny - w595 ..


Sedan gick vi runt lite och kollade efter kläder. Johanna skulle ta till en studentskiva på måndag - hon skulle va 90 tals rock kändis. Hittade jätte fina kläder, (: Men hon tycker hon ser tjock ut -.-
Jag tycker därimot att hon va sjukt fin, blev avis :( Men nej, hon ska alltid vara negativ - bajsunge!
Sedan gick vi vidare, Matelias hittade en as snygg shorta - därimot passa den ju inte honom :P Haha! Nej skoja bara, han va skit snygg i den. Jag sa att jag såg honom först , men det funkade inte :( haha! :D
Sen hittade jag och matelias varsina skor, as nöjda (:
Johanna hittade därimot 3 par -.- i outlet som vi åkte till sen för att hon skulle ha sina jävla skor. Men fina va dem :D
Mamma och Pappa kom oxå dit ett tag och letade lite, hittade inte heller mycket.

Just nu sitter jag här, precis pratat med Johanna och planerat morgondagen. Ätit glass och nu ska jag kolla på Gossip Girl - GRYYYMT! 

God Natt alla mysisar, XOXO!

2009-04-15
00:19:30

jag älskar dig!

Jag skiter verkligen i vad du har gjort, det ända jag bryr mig om är dig! Jag önskar överallt annat att vi kan bli vänner igen, för jag saknar min trygga famn, dina kramar, ditt leende, dina försök att göra mig glad och att hjälpa mig. Jag klarar mig inte utan dig, luften dras ur mig ju längre bort du kommer. Och just nu är du alldeles för långt borta.. Du fick mig att tänka om i livet, du fick mig att leva på nytt. Du förändrade mig, till en bättre människa. Du fick mig att kunna lita på folk, inse att jag inte var en dålig människa trots allt. Att jag va som alla andra, men för dig lite mer. Jag var alltid så glad och sprallig förut, nu är jag bara deppad. Och det är för att en stor del av mitt liv, mitt hjärta saknas. Och det är DU! Om jag får tillbaka dig, kommer jag se till med allt jag äger och har, och göra vad som helst för att aldrig mer förlora dig. För det kommer jag inte orka en gång till.
Men om du väljer att inte göra någonting åt saken, får jag försöka hantera det då.

Jag älskar dig över allt annat! tre hundra tusen varv runt jorden och tillbaka - om det ens räcker <3


2009-04-14
19:07:12

allt går neråååååt

jag har precis fått reda på två ntråkiga yheter, så jag är inte på så bra humör just nu, jag mår inte så bra. Eftersom jag inte riktigt vet vad jag ska göra, hur jag ska hantera det eller hur jag ska reagera. Det gick ut på att jag föll ihop  min säng, packade min väska och var redo på att sticka, nånstans - ingen aning vart men bort, bort och jävligt långt bort..

Jag älskar dig, kom tillbaka.


2009-04-13
14:47:09

crossproffs (;
Jocke


Michelle


Tommy


Jag


Jag


Jocke

2009-04-12
22:15:12

påskhelgen
Igår åkte jag ut till fam. Löfqvist - underbart! Saknat det så :/
Jag, Michelle och Jocke åkte ner till Skadevi och skulle köra cross, vi åkte i ungefär 3 timmar.
Helt underbart, finns ingenting bättre.
Sedan åkte vi hem, åt middag och satte oss och tittade på fotona Micke tog på oss när vi körde.
Sedan vart det film, och väldigt mycket prat med Michelle.
Vi somnade runt 6, och 11 ringer Micke och frågade om vi va vakna, och det var vi ju DÅ!
Han skickade upp jackie, vi låg och pratade en del, sen gick vi ner och gjorde frukost/lunch.
Sedan vart det cross idag igen, ungefär 2-3 timmar idag igen. UNDERBART!

När vi kom hem vart det ta det lugnt, bara slappa lite.
Busade lite med Jackie, satt och pratade med Michelle och Micke.
Jocke och Woffe drog ut och körde.

Nu sitter jag hemma och tittar på tv, har sjukt ont i huvudet. Så jag ska nog ta och sova lite grann nu, så får vi se vad morgondagen består av. Något trevligt kanske (: ?


bilder kommer sen när jag lagt in dem på datan


Tjingeling!

2009-04-10
20:53:09

påskhelgen

Just nu sitter jag i soffan med Andreas och Per och kollar på ' så ska det låta ' . MYS!
Idag har jag träffat Pernilla - länge sen, saknat dig gumman!
Vi gick promenad runt Häggeby, sen gick vi och hälsade på Mimmi.
Sen åkte hon hem, mimmi till jocke och jag hem.
Då tog jag , bror och per en runda på hojen, SJUKT KUL! Och mysigt!
Länge sen man umgicks med Andreas, (:

Försöker få ut tråkmånsen Michelle till skogen, men hon orkar inte -.-

Imorgon är det 11/4-09 - ett år.. :(
Påskafton, och jag ska vara med Michelle, Amanda och Bengan ( Emelie).
Vi ska köra cross, kanske grilla, kolla film, ta det lugnt, sen ska vi ut på kvällen.
Sjukt trevligt och roligt ska vi ha det flickor!

Haha, Sofie håller på fixar killar till mig, för hon tycker bara jag träffar idioter - vilket jag gör -.-
Så nu ska hon fixa nån kille till mig, får se vad hon fixar, haha! (:


Ni är det bästa som har hänt mig, Syskon föralltid! Överge mig aldrig!


Tjingeling!


2009-04-09
21:58:42

dig&mig
om du inte vill att jag ska finnas i ditt liv. om du inte vill att jag ska veta något om dig. om du inte vill att jag ska vara en del av ditt liv. så får du fan säga det. jag klarar inte av att bli sårad. står det typ en lapp på mig 'hej jag är en papperskorg, lägg ner all skit i mig, kasta alla dina bekymmer på mig, gör vad du vill, jag har inga känslor' ? jag klarar inte av allt detta. jag vill att du ska finnas för mig som jag för finns för dig, när jag mår dåligt. men det har du inte gjort på länge. så jag vet inte vad jag ska göra, om jag bara ska lägga dig åt sidan, radera dig ur minnet. för jag vet inget om dig längre. det var du och jag, bara du och jag! ..så nu känns det inte så kul att bara släppa taget om dig, men om det är det jag bestämmer mig för, vill jag att du ska veta att det var du som betydde lite mer, du som alltid kom i första val. Och de va dig jag älskade!


jag tycker de är så skabbigt - men jag lever vidare som vanligt (:

Jag vet inte vart jag ska börja,
du har varit min älskling sen
första gången jag pratade med dig.
du stöttade mig genom dom svåra
tiderna & du har fått mig på nya
vägar. jag har sagt så mycket jag
aldrig menat till dig, men det bara
flög ut. men du har ändå stått ut!
jag älskar dig över allt på denna jord,
även om jag vissa tider inte vill leva så har du på något sätt fått mig & stanna




Sjukt jävla gammal bild, jag va 13 år. (a)

2009-04-05
21:09:09

söndag.
Ikväll blir det ut med Ida då. (;



HAHAHHA, SÅ KLOCKRENT! =D

Kvinnors svenska i vardagen:
1. Ja = nej
2. Nej = ja
3. Kanske = nej
4. Vi behöver = jag vill ha
5. Jag är ledsen, men.. = du kommer att få ångra det här
6. Vi behöver prata = nu har du ställt till det
7. OK, gör som du vill = passa dig jävligt noga
8. Jag är inte alls arg = klart jag är arg, din idiot
9. Vad du är uppvaktande ikväll = tänker du bara på sex?

Mäns svenska i vardagen:
1. Jag är hungrig = jag är hungrig
2. Jag är sömnig = jag är sömnig
3. Snygg klänning = snygg urringning
4. Jag älskar dig = jag vill knulla
5. Jag har tråkigt = vill du knulla?
6. Ska vi dansa? = vill du knulla?
7. Kan jag ringa dig någon gång? = vill du knulla?
8. Ska vi gå på bio? = vill du knulla?
9. Får jag bjuda dig på middag? = vill du knulla?
10. Dom där skorna passa inte till dräkten = jag är bög!


Tjingeling, <3

2009-04-01
22:03:45

ridlektion
har precis kommit hem från stallet, och jag kan ju inte säga mer än det var en händelserik ridlektion. vi hade hoppning, studs och även hinder på volt. Gick skit bra i början, han va väldigt pigg och lite springig. Väldigt stark oxå. Hade Chester btw om någon skulle undra. haha! sedan när vi skulle börja hoppa lixom som en bana, bar det iväg. JÄVLA RALLYHÄST! fyfan va jag fick sitta och hålla i mig, eller ja, hålla i honom så han inte skulle springa så fort. han sprang skiiiiit fort och va skit stark. När jag kommer till sista hindret innan studsen så gjorde han VÄÄÄÄÄÄRSTA SKUTTET. Och när studsen kommer trodde jag han skulle ta alla tre hindrena i ETT HOPP. men det vart som när man va liten och tittade på tecknade filmer. Och någon flyger, så när dem upptäcker att dem kanske inte kan flyga. tar det tvärstopp och dem flyger rakt ner. SÅÅ kändes det när han tog studsen. Han hoppade väääärsta hoppet, kändes det som. Trodde han skulle ta alla tre lixom, men då bar det av RAKT ner och han hoppade en i taget. Men studsigt blev det - iförsig var studs, men ändå! (;

Underbar ridlektion - Underbar häst! (:

Tjingeling!

2009-04-01
18:20:04

my day, my weekand and my holiday
Idag hade vi två prov. Gick bättre än förväntat faktiskt.
Imorgon är det prov igen, och jag hittar inte mina papper :O PANIK!
Jag får leta som en jude när jag kommer hem från stallet, HOPPNING! :D weeiii.. länge sen, men underbart!

I helgen blir det fest tror jag, länge sen jag festade med mina underbara vänner.
Annars vet jag inte vad jag ska göra. Lillebror Jocke ville att jag skulle komma och köra cross med honom, färga och klippa hans hår. Och bara vara med mig, jag vet - jag är bäst! Hehe, nej men Jocke är sååå söt! (:
Men jag ska kanske komma ut nästa vecka, beror på vad Michelle och Amanda bestämmer att vi ska göra.
Kanske blir cross, kanske blir bio, fika, middag, eller fest. Nej kanske inte. Dem är för små tycker jag.
Men väldigt söta! Hihi!

Kommer sakna dig älskling, nu när du kommer vara borta en heeeel vecka.
Men vi får hitta på något riktigt kul när du kommer hem igen.
Ha det såååå underbart i fjällen, så ska jag försöka ha underbart här hemma. (;
Vi mot världen ! <3


Tjingeling! <3