Miss Q

2010-03-30
21:54:53

suudelma
Olet minun opas, minun katuvalo, minun ilma, paras ystäväni, rakkaani, kultaseni! Olet elämäni ja minä rakastan sinua enemmän kuin mitään muuta. Kolme miljoonaa ympäri maailmaa ja takaisin, vaikka se ei riitä. <3<3

2010-03-29
22:25:22

Jag saknar dig
Jag saknar dina kramar, dina kyssar, din värme, din närhet. Saknar dig som ditt rätta jag. Saknar att ringa/messa dig och berätta allt som händer och hur det går. Saknar all glädje, allt skratt och alla roliga och underbara stunder. Saknar den tiden du var dig själv, HELA TIDEN och inte bara ibland. <3



Det är i din famn jag vill somna om kvällarna,
det är vid din sida jag vill vakna upp varje morgon.
Det är du, och ingen annan,
som är min luft jag andas, mitt ljus i mörkret, min vägledare och mitt liv helt enkelt..
Jag älskar dig!



2010-03-23
19:43:21

Fyfan vad jag saknar gamla tider..
Idag var bästa vän över på besök hos mig, efter att hon slutat skolan. För hon ringde mig och var ledsen och då bad jag henne komma, jag vet ju hur det känns att sitta i hennes situaton och jag vill finnas och göra henne glad.
Och eftersom jag inte kom ur sängen i morse, utan sov 14 timmar i natt och vaknade med migrän ändå så tänkte jag att det passar perfekt med en fika med na'
Vi satt och prata ganska länge, och efter ett tag skulle vi fixa en sak på datan men fastnade med att kolla bilder, vilket gjorde henne mer ledsen så jag ville inte titta mer, men hon insisterade så vad hade jag för val. Det var bara titta vidare och kramas hårdare..
Men det fick mig också att inse hur mycket jag saknar vissa tider i mitt liv, och hur jävla underbart det var. Hur jävla lycklig jag var då, fyfan! :/ Och hur förändrade folk kan bli, hur otrevliga och annorlunda man kan bli bara sådär på nåt/några år.. :'/

Men oavsätt vad har jag ju alltid bästa vän kvar, <33


11/4-08 - 1/2-09 </3

2010-03-18
18:57:11

:'(
Jag orkar inte längre, vad jag än gör så är det ändå bara fel. Och orkar jag ingenting så är jag dum, elak eller lat. Vafan jag kan ju inte göra allt, finnas överallt och ställa upp på allting utan att få något tillbaka. Det är inte rättvist.

Och jag måste bara säga att jag saknar 'dig' , saknar ditt rätta jag, 'min mr x'
Kan du inte bara komma tillbaka, SNÄÄÄLLA för min skull! :/ Jag gör fan vad som helst..

2010-03-14
19:23:19

blääääääääääääääääääääääääääääääääääää

Just nu ligger jag i soffan, har gossip girl på tvn framför mig, tittar lite då och då. Har denna dumburk i knät och blir sjukt irriterad på att ingenting händer eller finns att göra!!
Jag är inte på bästa humöret idag känner jag, eftersom jag är lite besviken på en viss person, men det är egentligen inte mitt problem men iallafall. Går mig på nerverna, men ska inte bry mig mer nu!
Är också väldigt förvirrad eftersom alla gör mig det just nu känner jag.

Funderar på att sätta på en film, en komedi och försöka bli lite gladare innan jag ska sova, så jag slipper drömma om något som gör mig ännu argare imorgon!

                                                                                                                xoxo