Miss Q

2008-08-21
09:48:00

toffel
Ja, då börjar man skolan imorgon då. Roligt att träffa alla, men lite småjobbigt att börja gå upp tidigt. Menmen.. jag överlever. Det tråkiga med att börja är att jag är enda tjejen nu, Malin har slutat :'( Inga fler roliga samtal. Bara när du hälsar på, och hur ofta blir de?! =/  Aja, får hitta någon annan, men jag kommer aldrig hitta någon som dig!!
JAG KOMMER SAKNA DIG SÅ MYCKET HUN!  MEN JAG ÄLSKAR DIG <333


Igår var jag med älskling, åt pizza, åkte runt lite med moppen och sen var vi i stallet. Fyfan underbart! - länge sen nu!

Idag ska jag vara med Jossankossan och Bengan (= Ska bli trevligt, var ju ett tag sen. Älskling kommer nog oxå lite senare, för han ska sova hos mig.


Nu ska ja berätta en jätte tragisk sak, som jag vill spola tillbaka men de går inte...
Jag hade börjat få ganska långt hår, och var överlycklig med de. Men då kommer Mimmi och säger att mitt hår är slitet och tycker att hon ska få klippa mig. Jag vill INTE! - Men säger okej klipp FAN inte mer en 1 millimeter. Nejdå säger hon och klipper av 2-3 cm. Så nu är jag korthårig igen, Som förra sommaren. Kommer väl inte ha långt förnst nästa sommar igen, om ens de. DÅ kommer väl någon annan och ska förstöra mig som vanligt. Så fort jag börjar trivas med mig själv. Så ska någon försöra, fattar inte.. Vad gör jag för fel. Vad är de för fel på mig?! =/