Miss Q

2008-03-22
18:42:26

Cross, trevligt folk, Egypten
Idag har jag varit ute hos Matte, Woffe, Johanna och många mer. Trevligt ;)
Vi körde cross, Johanna klippte Woffe - blev skit fint :) Sen åt vi hamburgare och frös kan jag säga! Och jag lyckades ramla med Mattes moppe, vet inte hur men jag lyckades. Har as ont i knät och händerna, eftersom jag tog imot med dem och fick moppen på knät. Blev repa i lacken, men han brydde sig tydligen inte. Han va tillräckligt arg, menmen... Trevligt att träffa omtalade Woffe, och sen köra cross nu precis innan vi ska åka :)

Imorgon ska vi gå upp ungefär halv 4, och gå till bussen halv 5. Sen går bussen kvart i 5 och klockan 6 är vi på Arlanda. Då checkar vi in, äter frukost och går runt lite. Sen går planet mot Egypten klockan 8 och vi är framme 5 timmar efter alltså 13, men i Egyptisk tid är klockan 14. Eftersom de är en timmes tidsskillnad. Men nu ska jag inte skriva mer idag. Skriver väl imorgon eller någon annan dag där nere. Men jag kan ju som sagt inte skriva åäö så jag skriver a istället för å, e istället för ä och o istället för ö. Så ni vet de redan nu ;) haha ha de såååååå bra!

HEJDÅ! :D

image10
Vårat hotell i Egypten, på kvällen!




2008-03-21
12:09:57

Som vanligt då
Just nu sitter jag här, precis duschat. Har plockat fram lite kläder och sånt jag ska ha med mig till Egypten på söndag. Johanna skulle ha kommit hit idag, eftersom mamma och pappa igentligen skulle åkt till landet. Då skulle vi ha våran singstar kväll, innan vi åker. Eftersom imorgon måste vi lägga oss tidigt, ska upp 4 och åka med bussen från Bålsta 5.

Men nu ska hon tydligen inte komma, får väl se när hon kommer imorgon då.

Idag blir de bara att sitta och kolla film, har ingenting annat att göra, och jag orkar inte göra något annat heller nu...


SAKNAR VERKLIGEN DIG PERNILLA! DU ÄR FÖR LÅNGT BORTA, OCH NU KOMMER VI INTE SYNAS PÅ EN VECKA! KOMMER KNAPPT KUNNA SNACKA, KOMMER FÅ PANIK!
ÄLSKAR DIG NÅT SÅ ENORMT MIN SCHNYGGING! ;)<333

2008-03-20
22:48:27

Läskigt,
Just nu sitter jag här, kom precis hem från den trevliga släktmiddagen. Sitter och äter mina älskade salta pinnar ;) hih, Men som sagt..
När vi kom hem och pappa sätter nyckeln i dörren, märker han att den är upplåst av någon anledning :S Vi går in, han berättar för oss, jag bir galet rädd, skriker akta jag har pistol , jag skjuter.. HAHA, mes jag vet!
Men ah, de var ju ingen hemma, nog bara han som glömde låsa för vi hade bråttom, även om han gick in för att hämta nyckeln precis innan han gick till bilen där jag, mamma och nettan väntade.

Imorgon blir de att packa lite inför Egypten, leka med johanna, kanske åka och köra en grundning ;) haha!


Nu är min älskade Pernilla på 3 dagar (läger) Vill oxå, men jag kunde ju inte eftersom klockan fem på söndagmorgon ska jag ju till arlanda och vidare till egypten, så de funkar ju inte tyvärr. Menmen, jag träffar henne när jag kommer hem, och jag har hennes tröja så jag kan känna lukten av henne och känna mig nära henne när jag vill! ÄLSKAR DIG ÄLSKLING! <3333

2008-03-20
14:52:42

världelös
Just nu sitter jag här och skriver. Ska snart göra mig iordning för släktmiddagen ikväll. Ska bli trevligt att träffa alla igen, va så länge sen!

Har precis fått världens utskällning som vanligt av mina föräldrar om hur världelös och hur mycket fel jag gör.  

Kom precis hem från Jakobsberg, gick till halv 12 idag. Sen gick jag, Malin och Svensson till centrum och kollade lite, åt lite och träffade min bror.



En liten flicka i världen ensam står,
hennes hjärta är fullt av blödande sår.
Ångesten i bröstet tynger henne hårt,
hon vill vara lycklig, varför är det så svårt?
Hennes kinder är våta av salta tårar,
hon vet hur mycket hårda ord sårar.
Hon var en gång ett barn som ofta log,
nu är det många dagar sen hens leende dog.


2008-03-19
15:55:49

Stallet
Just nu sitter jag hemma och svullar i mig mackor och oboy. Har precuis bytt om, ska snart gå till bussen och åka hem till Mimmi. Sen ska hon byta om, äta och vänta på hennes mamma sen bar de av till stallet! Weeiii, ett tag sen :D Kommer hem ungefär vid 9, och då blir de direkt sängen kan jag säga. Somnade på arbetsmiljön idag, skänt men pinsamt :P

Har tyvärr inge mer att skriva nu...

2008-03-19
07:25:50

Jag tar mig själv på allvar
När jag vet mitt eget värde,
tillåter jag inte självabotage.
Jag gör val som stöttar mig och
mina drömmar.

2008-03-19
07:21:01

död
Just nu sitter jag och Pernilla och äter frukost. Sen ska vi fixa klart oss och åka till hennes skola och hälsa på alla. Sen har jag en timmas åkväg till min skola.

Igår gick vi och la oss ganska sent och jag är inte van vid de, för jag lägger mig ofta tidigt, orkar inte annars :P haha! Och gick upp tidigt idag oxå, så jag kommer vara död idag.. Snyft!

Ska fixa oss nu, skriver mer sen..

2008-03-18
22:28:42

Catwalk
Idag har jag varit i skolan, hände inget speciellt förutom att vi hade prov, de gick ganska bra. Efter skolan åkte jag och Johanna till stan och åt donken, shoppade lite - blev ett par jeans. Sen ville hon hem, och de va 3 timmar kvar tills catwalken för Pilla började så jag tog en sväng förbi Ida. Mysigt! Vi pratade, lyssna musik och åt macka, haha!

Vid halv 7 gick vi till tunnelbanan och jag åkte till Slussen där jag fick vänta 20 minuter i kylan på bussen, sen åkte jag till "dieselverkstaden" där catwalken skulle hålla hus. Mötte Pillas pappa Janne och vi gick in.

Pernilla va skit schnygg! Alla andra va oxå fina, men hon va finast! Hon är min schnygging! <33

Trevligt Trevligt, - nu sitter jag hos Pilla och ska snart sova hoppar jag, kommer vara död imorgon annars :P Timmas restid till skolan imorgon då.. haha kul! Tur att de finns musik!

image7

2008-03-17
19:05:42

Monster
Idag har jag som sagt varit i skolan. Kommit på att jag troligtvis har magkatarr och om jag inte sköter de kan de leda till magsår, sköter jag inte de dör jag. Så nu måste jag skärpa mig när de gäller maten och stressen. Inte stressa och inte hoppa över maten ibland och så.. Svårt men ska försöka.

Skolan va inte direkt nåt vidare, Malin va magsjuk. Blev bara irriterad på min klass för dem är så störda ibland. Så jag gick till Victor och skulle hjälpa honom, men de blev bara förstört kom jag fram till sen. Men kul hade jag, hihi!
Victor kallade mig "monster" för att jag roade mig själv genom att förstöra för honom, och jag kan säga att jag satt och asgarva.. Jag vart på flum humör ;)

När jag slutat åkte jag och Matte till centrum, gick runt där i en timma för att vänta på Tommy. Sen åkte jag hem, prata med pappa, åt gröt och la mig i soffan och kolla på OC. Men jag somnade efter halva och sov till middagen. Nu har jag precis duschat. Ska sitta här en lite stund. Sen ska jag städa mitt rum för städerskan kommer på onsdag och jag ska till Pilla imorgon så jag kan ju inte göra de imorgon. Och sen ska jag plugga till provet imorgon och de på onsdag. Bajs va de kommer gå dåligt! Sen ska jag sova igen..

Hoppas ni haft en bra dag, =)

2008-03-16
17:16:19

Solat
Igår blev de Pizza till middag som sagt, och sen blev de Melodifestivalen.
Björn Gustavsson är så gullig, hihi! Och sjukt rolig, men inte så jätte igår.. Menmen! Hejade på Sanna, hon va bäst! Dåligt att Charlotte Pirelli vann, för hon va sämst och de va låten oxå!

Jag somnade i soffan efter Melodifestivalen, så sjukt trött. Orkade inte hålla ögonen uppe, men ida tvingade mig sen när vi skulle sova. Suck!

Vaknade halv 12, sjönt! Gick ner och åt frukost, solade lite vid balkongen i Pias säng, sjukt skönt. Sen gick vi och klädde på oss så. Alicia (Jossan från Andra Avenyn) och Linda (kompis) skulle komma förbi och fika med oss, för dem va ju i Stockholm nu.
Vi fikade och pratade en del, mysigt! Dem bjöd på brownie och glass, de va gott!

Sen när dem gått, kom mams och paps och hämtade mig. Ida testade min balklänning och bestämde sig att den ska hon ha, stolt* Hihi!

Nu sitter jag här och har precis ätit mat, så nu är jag mätt! Ska duscha, sen ska jag träffa bror min som är och hälsar på från dalarna =)

Hej så länge!

2008-03-15
19:56:05

Idiotiska

Tjoho, nu var jag här igen. Just nu sitter jag hemma i bromma hos Ida och har precis tjockat med pizza - mums!
Idag har jag ju varit med Pernilla, och köpt moppe, jag hittade en, hon köpte den! =) SKIT FIN!
Sen åkte vi till donken och tog en varsin cheeseburgare och sedan åkte vi hem till fam. Axelsson. Där vi spelade biljard och kollade på film. Trevligt trevligt.
När klockan blivit 4 gick vi hem till pernilla och hämtade mina saker, skulle med bussen till slussen och sen med tunnelbanan till hötorget och möta Ida. Vi gick och shoppade lite, köpte en tröja idag igen =D Sen gick vi och kollade jeans, blev utskickade ur affären för att dem stängde. Suck! Idiotisk personal aså, de är ju bara dem som förlorar på de. HAHA!

Ska kolla på melodifestivalen nu, och sen får vi se vad som händer. Björn Gustavsson är med idag! - weeeiii , han är grym, grymt rolig! =D

Imorgon kommer pappa och hämtar mig, slipper ta tåget.. hihi =P


2008-03-15
11:24:46

buse
Igår föresten va väldigt trevligt, ungefär som jag hade tänkt mig. Bara att jag ville ju träffa Erik & Teo, men dem vill inte träffa mig så sug dem! Men vi åkte till deras skola stavan efter vi ätit och kolla på någon rockkväll. Sen spraaaaang vi till bussen och åkte kanske 100 meter, och sen gick vi tillbaka till Stavan. Då såg vi att gympasalen va öppen så vi gick in. Och där satt vi tills vi hörde att de satt andra där inne. Vi kolla vilka de va, och vips där satt Teo och många mer... Vi gick ut därifrån och på vägen ut halkade jag, ops! Vi började as garva och sprang ut.
Sedan gick vi hemåt, och på väg hem hittade vi en lekpark som såg jätte rolig ut, vi sprang dit och började gunga, sen lekte vi i hinderbanan och på någon skum gunga. Men kul va de =D

Sedan kollade vi bussen och den kom om 3 minuter, vi väntade...
Tog bussen hem och satte oss och kollade på 1408. När den va slut gick Viktor och Oscar hem. Jag och Pernilla satte oss vid datan och lekte med bilder, trevligt trevligt =)


Nu är de morgon och vi har precis ätit frukost. Pilla och Jag la oss halv 4 igår. Vaknade kvart över tio utav att Pilla tar kort på mig - din buse! Snart ska jag, Pilla, Pillas mor&far åka och kolla på moppe till Pilla en snabbis. Sen ska vi väl hem igen och då ska vi leka med Oscar och Viktor igen.
Senare idag ska Pilla på tjejmiddag hos en kompis och jag ska träffa Ida i stan och shoppa =) Trevligt Trevligt.
Hoppas på att vi ska kolla på Melodifestivalen ikväll oxå , måste ju bara se björn gustavsson =D Han är ju me sistan gången förfan!

2008-03-15
01:50:09

Jag bejakar min kropp
Min kropp är mitt tempel, och porten till självkärlek.
Genom att ta hand om och bejaka min kropp
 lär jag mig att värdesätta mig själv.


NOT!

2008-03-15
01:01:21

Diss
Hej igen, just nu sitter jag här med Pilla och skriver blogg, fixar bilder, pratar med Viktor och Oscar och sen smsar vi med folk ;) heh...

Ikväll har vi varit ute och gått, kollar film, ätit oss lite småfeta. Men de ska jag gå bort imorgon när jag ska till stan med Ida (syster) och shoppa lite, sen ska vi hem och kolla på Melodifestivalen - king!

Nej, nu ska jag kolla om jag kan fixa en schnygg bild jag kan lägga ut sen. Skriver väl mer igen imorgon.

En sak bara.. TEO OCH ERIK DISSA MIG IDAG, VILLE INTE TRÄFFA MIG ='/

2008-03-14
19:14:35

..
Tjollahopp!
Just nu sitter jag hemma hos Pilla, med henne, Viktor och Oscar.
Snart ska vi äta tacos, och ha de mysigt =)

HEJ HOPP!

2008-03-13
19:22:06

Sola
Idag hade vi byggdag, murade. De va sådär. Kan berätta en taskig sak som hände idag iallafall..
Victor satt och kastade bruk (är som sand gegga med kalk i) på mig, och jag började kasta tillbaka. Han kastade massor, då tog jag upp en stor klump och han sa "kastar du den på mig får du hela hinken över dig" jag gick ett steg fram och tröck upp de i ansiktet på honom för att kolla vad som hände. Och de ksulle jag då inte gjort kan jag säga. För han tog ungefär lika mycket och sprang efter mig in i tjejernas omklädningsrum och satt och väntade utanför tjejernastoa en kvart på att jag skulle komma ut. Och Pontus som satt i klassrummet ovanför verkstan såg ju allting och han sprang ner och hjälpte VICTOR :O taskigt, de va faktiskt jag som behövde hjälp eftersom jag bara gav igen, och han började. Men efter ett tag tröttnade jag på att sitta på toan och gick ut. Victor springer fram och Pontus sliter tag i mig. Victor trycker upp bruket i ansiktet på mig. Som tur var blundade jag eftersom de inte är bra för ögonen. Men korkad som jag är skrek jag "Victor jag hatar dig" Och fick massa i munnen, smakade ungefär som gift. Och Pontus skrattade bara, skri kul du. Ni ska få igen en vacker dag.. åh fyfan! ;)

När jag slutade väntade jag på Pontus. När han slutat åkte han hem och lämnade moppen, och kom sedan till mig som väntade vid stationen. Men innan jag gick dit, stod jag och kollade på Sebbe och Jonas som bytte om, sexigt ;) haha..
Jonas tog min handväska och gick, jag fick såklart springa efter och ta tillbaka den och sedan springa till bussen. Skulle ju till stationen och ta ut pengar innan jag skulle möta Pontus igen.

Pontus kom och vi åkte iväg med buss 178 mot Mörby. Vi skulle till Komethallen och sola, (Victor och Pontus är lite små bögiga jag vet, haha) Där fick vi vänta på Victor i ungefär en kvart. Men de va trevligt :D

Sen gick vi in och solade, jag blev skiiiit röd i ansiktet, pontus blev oxå lite röd. Och Victor som precis varit i Thailand den bögen vart ju lite brunare en brunast.. SUCK!

Efter de hade jag otur på min sida som vanligt, tåget var ungefär en kvart försenat. Fick stå där och vänta, precis som jag sa till Pontus innan, "Nej nu kommer jag få vänta på stationen en halvtimma" och de kan jag säga att jag fick oxå. Han hade tur, hans buss kom precis när vi gick ut på vägen från Komethallen..

Aja, nu sitter jag här och har precis duschat. Ska snart packa för imorgon blir de ÄLTA!!!! =D WEEEEIIII!

TJOLLAHOPP <33333

2008-03-12
16:50:16

föreläsning

Idag har de varit ganska slött. Satt på en skit tråkig föreläsning en timma och lyssnade på en 90 årig gubbe som snacka om miljön. Höll på dö av tråkighet. Sen hade vi estet lektion och kom fram till att fslurödfärg va gjort av falukorv tydligen.Hade rast 100 år och Pontus låsta ut mig, taskigt =P

Väntade på Alex hunda år så vi missade bussen. Men de kom en till, den tog vi. Och jag kan ju söga att vi fick SPRINGA till tåget sen. Svensson sprang i 180 förbi mig. Och jag ramlade i rulltrappan, men vi hann och de gick bra. Sen fick vi vänta 8 minuter på tunnelbanan hem till Malin.

Just nu sitter jag, Malin, Svensson, Jens och Lulle hemma hos Malin och ska baka kladdkaka, sjunga singstar och kolla på Beck. Alex kommer oxå snart. Ska bli trevligt.
Ska sova här oxå, men nu ska jag vara social :D

Hej så länge =D


2008-03-11
19:42:51

Drömma går ju.
Hade en hyfsad dag idag. Skön morgon, skjuts till skolan. Tråkiga lektioner, men gjorde dem hyfsat roliga. Lunchen gjorde jag illa tummen på, jag och sebbe kom fram till att jag kanske har en spricka i foten.

Dansen sög verkligen, för vi hade inte våran schnygga hederliga lärare utan en annan mupp, engelsman som inte visste varför han va där, vem han ersatte, vad vi gjort innan och så. De va as tråkigt, för han körde sin dans och den va inge kul. Menmen.. jag tröck precis i mig massa mat. Ska snart duscha, strecha och göra situps eftersom jag drömmer om en fin mage till sommaren, vilket jag ALDRIG kommer få. menmen...

Hoppas ni hade de bättre eller liknande. <3

2008-03-10
19:08:23

Utvecklingssamtal
Hoppla, =)


Idag har de inte hänt så mycket. Varit i skolan och murat hela dagen. Victor är tillbaka från Thailand och hans innebandy cup, vann guld - Grattis och välkommen tillbaka till Sverige =) Jag hade ingen bra dag idag, för jag gjorde illa mig hela tiden - men jag överlever! Hade utvecklingssamtal idag om mina betyg och min frånvaro, inte så jätte farligt faktiskt. Trodde de skulle vara värre.

I helgen blir de ÄLTA, ska bli så mysigt och så skönt att komma bort, till dem jag mår bra med! Saknar er redan, men snart kommer jag =D

Puss ;) <3

2008-03-09
17:08:04

Bio
Igår var jag på bio först med Mamma, Pia och Ida för att fira mamma som fyllde år för ett halvår sen, bättre sent än aldrig =) Först när vi kom till stan gick vi och åt mat, kungshallen. Åt på någon konstig pyttirana kök och bar restaurang tror jag den heter.. åt nachos och vitlöksbröd.. hm! Sen gick vi och hämtade ut biljetterna och köpte oss lite godis, sen gick vi in och kollade på den lilla bion =)

De blev Iskariot, handlade om Adam som fastnat i en knarkaffär och blir rånad på 4,6 miljoner, och ber sedan om hjälp för han har 3 dagar på sig att hitta de. Han ber sin bror om hjälp som INTE vill hjälpa, men gör de ändå. Och medans dem försöker få tillbaka knarket för 4,6 miljoner eller få fram 4,6 miljoner kontant händer de massa saker.
Jag tycker filmen va bra, lite hemsk bara men den va bra. Den va lite hemsk, men bra. Eftersom det där händer ju på riktigt.

När filmen var slut gick vi lite i affärer, måste hitta ett par skor att dansa i. Men hittade tyvärr inga. Men jag får leta vidare. Klockan halv 6 var vi hemma i bålsta igen, hämtade upp malin på vägen och åkte hem. Mamma och pappa skulle iväg på middag, så jag och malin tänkte.. då går vi till Sibylla och äter. Precis när vi kommer in ser jag min gamla vän Evelina som står och beställer mat. Hon fyllde ju år såklart. Grattade henne, pratade lite. Och precis när jag och malin tänker beställa ringer de... Johan, han vill att vi ska åka till kista, gå på bio och äta middag. De gjorde vi, hade ju ingenting bättre för oss så.

Vi åkte till kista, valde ut film och beställde biljetter. Sen gick vi ner och valde mat, blev Kebab för mig och malin och nån annan skum mat för Johan. Haha som sagt hade jag och malin tjockis helg idag, och de ska jag nu träna bort. Annars kommer jag ha ååååångest! - Vilket jag redan har då. Menmen, sen gick vi och letade skor igen. Hitta inge denna gång heller. Så jag gick in på JC och hittade en tröja jag ville ha, men kunde inte välja vilken färg eller storlek, beror ju på hur man vill ha den. Så Pernilla får hjälpa mig på lördag, när vi ska shoppa!

Bion började 21.40, tråkig väntan efter klockan 21.00 eftersom affärerna stänger då. Men de gick. Rambo blev de denna gång. Den va bra, men de va för mycket pang pang och blod. Men den funkade att se på, gick ju trotsallt med en kille och han valde ju filmen. Och ja, de dög =)


När vi kom hem blev de ännu mer film, och så blev de lite chips och ostbågar och såklart COCA COLA - livets dryck! =)  Och film för mig betyder ju sova, och såklart somnade jag, Malin fick damp och stängde filmen. Och satt och stirra på mig, jag vaknade. Haha! Jag låg ju så bekvämt och jag va ju så trött att jag somnade, förlåt! Nästa gång ska jag sitta obekvämt så jag inte somnar ;)


Aja, hade en bra helg och nästa helg och 3 helger fram kommer bli UNDERBARA!

2008-03-07
19:42:22

Gullegris
Idag har jag varit i skolan, började med gymnastik - ägde dem alla på badminton :D Jag mot Markos och Robin, vem vann - vem vann?! :D JAG!!! HAHA =)  - Sen hade vi lunch de var raggmunk, och jag, niclas och pp undrar varför de heter raggmunk - de ser ju inte precis ut som en munk?! Och de är inget ragg direkt heller. haha hm....

Efter lunchrasten som va hyfsat seg förutom att jag , martin och sebbe (som prata med emelie , sin flickvän mest) satt i killarnas omklädningsrum och snackade tills vi kom på att vi var sena till svenskan. Vi lyssnade på en talbok - den är tråkig! Sen skulle vi beskriva en person och jag beskriver min älskling Pernilla =) MIn lärare tycker du har fint namn, och de gör jag med. Men dem i min klass är så dumma så dem sitter och frågar vad de är för namn och försöker uttala de men dem kan inte. HAHA SUG ER SJÄLVA!

Just nu sitter jag hemma hos JOhannas pappa och skriver här eftersom hon lämnade mig och skulle hämta Mathias, han är för seg för att gå. Haha förstår honom de är mörkt och en mil att gå MINST! haha. =)
Johanna åt middag hos oss, va inge gått men.. funkade väl om man hade varit hungrig. Jag åt så mycket typ 2 timmar innan för jag hade precis ätit när johanna kom och sen när hon kom va hon oxå hungrig och ville inte äta själv så jag fick äta igen =P - Åt gröt och 4 mackor, hihi, mumsigt =D

Snart ska vi ut, ut och parta och ha de mysigt med alla andra kompisar man inte träffat på år och dar. Tex Mutze, Alex, kanske Ida och Amanda, Jacob, Brattan, och massa mer. Och sen på tolvslaget ska vi SKRIKA och SJUNGA eftersom MATHIAS BLIR 18ÅR =) - Min lilla gullegris blir 18, snyft.. han blir vuxen. För bara några veckor sen va han ju 15 och jag 13 känns de som.. HAHA! =)


GRATTIS PÅ DIG MATHIAS - MIN GULLEGRIS ;)
image6


2008-03-06
16:41:31

sved

Idag har jag pinat mig igenom i skolan. Mådde varken bra igår eller idag. Men jag klarar mig.
Dagen började med att vi murade, och hade engelska omprov. Jag va inne i rummet 2 minuter sen va jag klar.. Jag är king! - Sen efter ett tag med murning, hade vi rast och då beslutade Malin och Oscar (mina arbetskamrater) att dem skulle gå hem, och de gjorde dem ju såklart. Så ja blev ensam kvar med resten av klassen. Men jag terroriserade Martin (min man) och Mathias medans dem murade ïstället då =)

När vi slutade skolan han jag precis med bussen och tåget hem så jag kom hem i skaplig tid, skönt! =) När jag kommit till bålsta gick jag ner till banken och mötte pappa, skulle ta ut pengar från mitt sparkonto till resan till egypten om 17 dagar. Tog ut 1500 - de sved! Vill spara pengarna men ändå vill jag ju handla i egypten och så. Hm får ju välja ett val, och nu blev de shoppa! :D

Men iallafall, johanna har fixat min blogg idag, får väl se hur den blir sen ;)


2008-03-06
14:40:22

Styling
Johanna har fixat min blogg,

<3

2008-03-04
20:30:44

sug
Hejsan Hoppsan igen!


Nu har jag kommit hem från en extremt tråkig och jobbig dag i skolan och en skit kul rolig dag på dansen eftersom vi började med en ny korigrafi idag och jag hängde med jätte bra och de va grymt kul. Idag fick vi våra efterlängtade kläder från dansen, de va tryckt "the voice streetdance school" överallt nästan. Men de va fint. Bara att de va ett problem, tröjorna Johanna beställde åt oss va svin stora, jag badade i dem. Eftersom hon beställde Large. Byxorna va jätte bra, för de är skönare när dem är lite stora, men tröjorna var för stora. Ett sumo skulle kunna ha dem lixom. Aja vi får se om de går att byta dem! Skivan vi fick med musiken på, va skit bra - hehe!

Saknar min Pernilla och alla andra från Lofsdalen, vill verkligen tillbaka eller iallafall vara med er! Var så underbart, mådde bra med er. Hatar att vara i skolan, jag mår inge bra där. Bara så ni vet de! Med er mår jag bra! <33


Mathias och Johanna betyder obeskrivligt, så ni vet! Love you =)

Puss på er, ha de bäst!

2008-03-04
10:06:29

Taskiga!
Tjollahopp =)



Just nu sitter jag i skolan och har tråkig datakunskap, med klassen som är som vanligt - taskiga! Menmen.. Malin kommer snart och då kanske de känns bättre att vara i skolan.

Jag är nästan klar med alla uppgifter i data och då har jag bara de svåra provet kvar. Suck!

Idag blir de dans igen som vanligt på tisdagar med Johanna (= - de är skit kul bara att jag inte hänger med eftersom jag är sämst och kommer alltid vara de.



Det tar tid med att få livets
alla pusselbitar på rätt plats & man
kan bli otroligt sårad medan man pusslar dit dom.


2008-03-03
11:02:56

Sjuk
Idag ringde min klocka kvart över 6 och jag stängde av den och tänkte gå upp och duscha. Men jag var ju såå trött så jag somnade om igen. Suck! Mamma kom in och väckte mig halv 8, och jag bärjade ju skolan 8. Jag gick upp och duschade. Kom fram till att jag skulle vara hemma eftersom jag har så ont i halsen. Och så blev de, jag la mig i soffan och sov, och som vanligt ringer johanna och väcker mig och tycker jag ska komma till skolan ändå. Men icke sa nicke, jag orkar inte idag. Kommer imorgon, för då är de dans oxå :D

Just nu sitter jag och äter fil och flingor och snart blir de ÄPPLE :D - Snackar med Oscar och kollar på barnprogram på NIkelodeon ;)

Idag blir de nog bara vara hemma, ta de lugnt och läsa min bok som jag har 70 sidor kvar på och ska ha läst klart de och skrivit en bokresention innan imorgon. Menmen, den får bli lite sen ;) Orkar inte fixa allt nu...


IMORGON ÄR DE DANS :D

Längtar redan tillbaka till Lofsdalen, va sååååå underbart!

Puss på er ;)  <333

2008-03-02
16:26:18

Lofsdalen
De började med att mamma och pappa skjutsade mig till Pernilla. Vi hittade inte hennes hus på hennes gata. Så Pernilla fick gå ut och möta oss. De tog ungefär en timma att åka bil dit från oss, men de var de värt! När jag kom dit så stod mina föräldrar och Pernillas föräldrar och pratade väldigt mycket om allt, resan till lofsdalen, och sen lite annat :)
När mamma och pappa åkt gick jag och pernilla upp till henne och satt och pratade och hon visade bilder på alla som skulle med. Sen kom vi på att vi skulle åka och köpa godis och hälsa på alla i kyrkan så vi gick ner och kollade en buss. Och dåååå blev de bråttom, för de va 2 minuter kvar tills den gick så vi sprang omkring i hennes hus och plockade på oss de som vi skulle ha med oss. De gick fort kan jag meddela, och sen skulle vi springa till bussen. Jag kom till grinden och frågade perilla då "vilket håll" hon svarade "höger" jag sprang till vänster och pernilla började skratta väldigt mycket åt mig för de såg antagligen kul ut. Sen sprang vi vidare till bussen och hann precis.
Vi åkte och köpte godis, gick och mötte Teo som pernilla skulle låna brädan av, och sen gick vi till kyrkan, hälsade på Viktor, Filip och Micke. Ställde brädan där, pratade lite och sen gick vi. Och precis när vi kommer utanför kommer bussen. Flyt man har :D

Vi kom hem, satt och kollade på melodifestivalen och mös lite framför tvn med hennes föräldrar. Sen gick vi och la oss, för vi skulle upp tidigt.

Pernillas katt trampade på mitt huvud mitt i natten, och sen snodde den mitt täcke, tjuv ;)

På morgonen när vi vakna, va de lite spänt, alla var nervösa över dagen. Men de gick bra, vi åt frukost, fixade oss, packade in i bilen och vid halv 9 åkte vi till kyrkan. Där stod alla, förberedda att åka. När bussen kom vid kvart i nio packade vi in och åkte.

Under bussfärden kollade vi på film, pratade, och sjöng =) de var jätte mysigt. Vi stannade en gång på vägen upp och de var i Tönnebro. Där åt vi och gick på toa, sen åkte vi vidare.

När vi kom fram gick till våra rum, packade upp, bäddade och tömde bussen på all packning, lagade mat och hade allmänt trevligt under första dagen.

Vi fick köttgryta med ris till middag, och sen lekte vi lekar för att lära känna varandra lite mer och sen hade vi andakt och de va mysigt!

Klockan 11 var de läggdags, vi somnade ganska fort och på morgonen gick vi upp och skulle ha vår första dag i backen. vi åt frukost, klädde på oss, borstade tänder och åkte till backen. Hade en väldigt mysig dag och åt lunch vi hade med oss vid 12 och vid 4 var de dags att åka hem, duscha, äta middag, ha andakt och kolla på film som gjorts i backen under dagen och sedan kolla bilder såklart. Efter de ville alla kolla på Kenny Starfighter.

Så såg alla dagar ut resten av veckan. Förutom att vi sprang upp vissa nätter och busade, och så bastade vi lite, och så hände de lite småsaker i backen.


på onsdagen såg de annorlunda ut, för då hade vi sovmorgon till 10 och vid 11 lekte vi lekar och hade skit kul till 12. För då var de lunch och sen vid 1 åkte vi till backen och åkte vill 8, för de va kvällsåkning. DE VA MYS KAN JAG SÄGA! :D - Vi busade lite och tog våran favorit backe, äventyret som var avstängd!

Sen när vi kom hem hade vi kort andakt, kollade som vanligt på kenny starfighter och sedan gick vi och lade oss.

Torsdagen såg ut som alla andra dagar, väckning klockan 8, åka till backen 9. Åka skidor/bräda till 12 för då va de lunch. Hem från backen 4, middag 6 och andakt 9. Sovning klockan 11.

Fredagen var därimot oxå som vanligt förutom på kvällen. För då fick vi vara uppe till 2, men de va nästan ingen som gick och lade sig då förutom alla vuxna och lille Elias. För vi va inne hos killarna hela natten och inte inne på våra egna rum. Jag och Teo låg i hans säng, Oskar och Julia i hans säng. Viktor och Pilla i hans säng. Anders i sin säng, Erik och Maria i hans säng och Sara i soffan. De var bara jag och Teo som sov, ingen annan gjorde de. Dem herjade omkring i rummet och ute hela natten. Filip och Rasmus gick in och ut ur vårt rum hela tiden. Joel och Alfred sov som alla vuxna, och ingen märkte att vi va uppe och ingen märkte att vi va hos killarna vilket vi absolut inte fick efter läggdags. HAHA busigt va! :D - MYSIGT VA DE!

Pernilla och Julia väckte mig vid 7, genom att fota mig och Teo när vi sov, men de gjorde inte så mycket för vi skulle ändå upp och gottgöra dem vuxna med allt bus vi gjort alla nätter så vi skulle upp och göra frukost. Vilket var väldigt uppskattat. När vi gjort frukost och ätit den själva, så gick vi och skulle hämnas på Micke med hans farlika väckning, slå ihop två kastrull lock, OJ VAD HAN FLÖG! haha, hämnd Micke ;)

Sedan gick vi in till alla andra killar och la snö i ansiktet, magen, ryggen som väckning. Oskar fick damp och flög efter viktor. Erik la sig under täcket och putta bort Maria som fortsatte och försökte dra av täcket. Teo låg bara och stirra på mig med sur blick, men som tur var vart han inte sur förnst Julia följde efter mig upp i sängen och satt och slog honom ;) Men mig vart han inte sur på ;P Sen somnade nästan alla om, men jag fick upp dem till slut - bäst som jag är!


Vi packade och städade hela huset lidande för verkligen INGEN ville hem =/ Men ah, fort gick de ju iallafall för vi kom iväg från lofsdalen nästan en timma innan vi skulle de. Vi satt och sjöng, halvsov hela vägen från lofsdalen till sveg där vi stannade och handlade godis, chips, läsk och sånt. Sen vart de film, bond 007 - inge kul för våran bild hackade, så teo och filip flyttade fram. Maria satt sig brevid Erik istället då och jag satt ensam tills Teo kom och mös med mig :) Pernilla och Viktor bakom oss satt och sov, Maria och Erik halvsov med kollade ändå på filmen, Jag halv sov, teo kollade på film och efter ett tag somnade han med, oskar kolla film.
Efter ett tag vaknar både jag och teo och håller på kissa på oss, - kändes som om min kissblåsa skulle spricka. Jag gick på toa i bussen, de va skit kul. Man kunde inte sitta still - haha! teo vägrade och höll sig, vilket han nog ångrade sig för, eftersom jag satt och tröck på hans kissblåsa ;) När vi 1½ timma senare kommer fram till Tönnebro igen så skulle vi äta lunch, alla va JÄTTE hungriga eftersom vi åt frukost vid 7-8 och nu var klockan 3. Men vi hade ju ätit massa godis, men de är ju inte så bra men iallafall. Vi åt och gick på toa och snackade i en timma sen åkte vi vidare. Då kändes de jobbigt, de var bara 2 timmar kvar sen lämnar man alla, och vet inte om man ser dem igen :'/

Vi satt på filmen "bring it on" men jag såg ingenting, för teo ville mysa och pilla satt och mös med viktor bakom och såg inte om jag halvsatt så jag la mig och sov på teo istället. men vaknade lite då och då, eftersom jag hade ont i halsen och nacken. men de gick bra, för de va mys :)

När de var en timma kvar, sa busschauffören till mig att de va så kort tid kvar och jag fick panik, ville inte hem! ville verkligen inte de, va så underbart kul att vara med dem, mådde bra med dem. Hade kul och jag ville verkligen att veckan skulle gå om och om och om igen. Men nej, den va slut :'/

Ah, de blev kramkalas restan av resan och mös lite extra med alla. Och NU var jag vaken. Vi sjöng, och hade kul sista timman innan veckan var slut. Vilket den var ganska fort efter.

Vi kom fram till rotebro där mamma och pappa stod och väntade, sa hejdå en gång till, till alla! Och gick ur bussen, sa hej till mamma och pappa. Vinkade till alla och där va veckan slut...

2008-03-02
15:41:21

Välkommen till min nya blogg!