Miss Q

2008-04-29
18:13:35

nationella - valborg
Idag hade vi nationellt prov i engelska, hör-läsförståelse, de gick inte alls bra. Usch nej! Gick åt helvete.
Efter nationella gick jag hem, för jag va så jävla trött, snurrig och hade magknip. Direkt när jag kom hem somnade jag, min farbror kom sedan och väckte mig, då fikade vi lite, jag mamma, pappa och min farbror. Sedan gick jag och lade mig och sov igen. När jag vaknade sen skulle jag och mamma iväg och handla mat och dyligt =)

Just nu sitter jag här och väntar på maten.

Ingen dans för mig idag, måste plugga till provet jag har imorgon.. suck!


Valborg imorgon, blir rida mellan 8 och 9 först. Sen hem, duscha och fixa mig, sen ska jag och woffe ner till brasan här i bålsta en stund, sen åker vi vidare hem till honom och är på Sånka ett tag.
De blir väl basta, kolla film och ta de lugnt senare på kvällen..

Resten av långhelgen vet vi inte riktigt vad som händer än, men de märker vi =)

Ha en bra långhelg och en underbar valborg! <3

2008-04-28
20:54:40

sjukt lycklig!
Idag har jag inte varit i skolan, mådde inte så bra när jag vaknade. Så jag fortsatte sova, skit skönt!
När klockan hunnit bli halv 10 kommer Woffe och knackar på dörren. Han kom in och väckte mig som låg i min skönhetssömn. Medans jag låg i sängen och försökte vakna så satte han sig vid datan.
Vi gick upp och åt frukost, sen gick vi och kollade på en film "Flightplan" den är bra.

Efter att vi ätit lunch så kom Micke och Jocke och hälsade på. Vi skulle till Uppsala och hämta hunden som legat på sjukhus, men fick komma hem idag. Han blev överlycklig att de oss.



Jag vill bara säga att jag älskar dig obeskrivligt jävla mycket älskling. Och jag är sjukt lycklig med dig, vill aldrig förlora dig! <333

image14

2008-04-22
10:12:36

Helgen, kaos, woffe år!

Det var ett tag sen jag skrev nu.. Men de ska de bli ändring på nu. Jag ska börja skriva oftare igen. Men nu till vad jag gjort senaste tiden..

Helgen va mysig, fredag var jag och Woffe hos Pernilla och Viktor, va återträff från Lofsdalen. Sen åkte vi hem ungefär vid halv 11. Va hemma 12, då la vi oss och kollade på The Ring 2. Lördag morgon gick vi upp tidigt och åt frukost, åkte hem till honom och körde cross. Jag fick ta 85an och han tog 250n, och så åkte vi ner till lilla sandtaget och körde. Vi åkte några varv runt lugnt, innan vi kunde gasa på. Och när vi väl gjorde de sen åkte jag på bakhjulet (grym) några gånger. Och efter ett tag stannade jag i en backe och pratade med Woffe och då hade jag för låg växel och gasade för mycket så jag slog över. Men gjorde inte illa mig förutom lite öm i rumpan. Men de gick över, och jag är grym ändå!

Resten av lördagen var vi med Mimmi och Jocke som kom ut och hälsade på, trevligt!

Söndags morgon blev de cross igen, och eftermiddagen blev inte direkt som vi tängt oss. Den blev grymt jobbig för oss alla, men de är lugnt nu..

På söndag kväll sov Woffe hos mig, mysigt!
Men vi kunde knappt sova, så vi försov oss igår. Men de gick bra, Woffe orkade inte vara i skolan efter allt i söndags så han fick följa me mig. Efter att vi varit i min skola ett tag åkte vi hem till mig en halvtimma sen kom Micke och Jocke och hämtade mig, Woffe och Matte. Vi skulle till Uppsala.

När vi kom hem blev de fika och firande av Woffe, eftersom han fyllde år.  Vi fikade och hade de mysigt. Men de blir mer grattning i helgen. Då kommer alla som ringde mig och ville ha tag i honom igår för att gratta honom.
Jocke hade en överraskning igår för oss alla, de va skit mysigt. Han hade tänt ljus, köpt godis, chips och popcorn som Peggy brännde och sen stor flaska Pommac som vi skulle äta/dricka till filmen han valde.
Och innan de var de en lek, jag vann! =D Men skulle leta efter en godis i en skål med äckliga jordnötsbågar.
Klockan halv 11 gick jag och Woffe och la oss, för jag höll på somna till filmen. Och idag var de ju skola. Vi vaknade lite sent, men de va lugnt för Jocke va ännu tröttare och vaknade ännu senare. Efter att vi ätit frukost och fixat oss, åkte vi till skolan, eller jag åkte hem ett tag innan jag åkte till skolan.

Och just nu sitter jag på datakunskap, skriver blogg, inne på PA, lyssnar på musik och har allmänt tråkigt.
Idag är de tisdag och de betyder dans =)

Skriver mer ikväll om jag orkar, annars skriver jag imorgon. Ha en bra dag!


2008-04-17
20:12:13

Nationella, shoppning, hål i halsen, helgen <3
Tjollahopp!

Då var det en ny härlig dag att skriva om. Idag har vi haft Nationellt prov i skolan. Gick sådär, gjorde världens tabbe. Istället för att skriva cooked dinner skrev jag cocked dinner.. fick hjärnsläpp och de kändes fel med cooked.. Tror inte jag får så jätte bra på de, men förhoppningsvis iallafall ett G.
Kan ju alltid bli som på matteprovet i fredags. Stressade mig igenom de, för jag skulle träffa Woffe, Johanna skulle ringa och Matte stod utanför klassrummet och lekte, mobba mig och kolla på klockan hela tiden. Vart skit stressad, så jag satt och väntade på resultatet IG i tisdags, när jag fick ett VG+ och skrek åt min lärare och fråga om han skämtade med mig, vart så chockad. Men han skämtade ju som tur va inte, så jag fick ett VG+. Känner mig grymt duktig aså =)

Menmen, nog om de... Idag efter skolan och en skit tråkig föreläsning som jag höll på somna på, satt och röck och mina ögon gick i kors och ville INTE vara öppna, åkte jag och Johanna in till stan, skulle köpa någonting till Mathias för han fyllt år, Woffe som fyller år och på tåget in kom jag på att Johanna oxå precis fyllt år och jag glömt köpa till henne. Johanna fick en klänning, Matte ett ... Och Woffe ... och ska köpa en sak till imorgon med honom som han själv får välja =) Till mig själv köpte jag en ljusgrön och en ljusblå BH, ett skit coolt linne (har lika dant vitt redan, haha!). Efter de gick jag, Johanna och hennes syster Madde till donken och skulle äta. Då satt de en tant mitt emot mig med ett hål i halsen och hosta, harkla sig och höll för hålet med papper hela tiden, jag höll på! Så äckligt!!

Imorgon blir de åka till stan med älskling, äta, köpa present till honom och sen vidare till Pernilla, sen blir de återträff från Lofsdalen. Sen mot kvällen inte allt för sent bara, ska vi åka hem till mig och kolla film och sova. Lördag morgon blir de hem till honom, köra cross, ta de lugnt. Mimmi och Jocke kommer troligtvis ut. Mys! =)

Hoppas ni hade en bra dag, och hoppas ni får en underbar helg! <3

2008-04-15
19:33:51

Min "underbara" dag!

Jag har precis kommit hem från dansen, de gick bra idag. Vi hade inte gamla vanliga Jonas utan en annan Jonas. Men de var kul ändå.
När jag kom hem va jag jätte hungrig, inte ätit nåt idag. Så jag åt mucho ;D haha svullo!

Nu sitter jag här och ska precis hoppa in i duschen, sen blir de Andra Avenyn och läsa min bok, sen sova.

Skolan idag sög apa. Mer än vanligt, verkligen!
Blir arg på allt och alla för minsta lilla och jag orkar ingenting just nu... Suck!


2008-04-14
22:15:42

Uppsala

Idag vaknade jag upp hos Woffe, vi vaknade nästan en timma sent. Men de gick bra ändå. Vi kom till skolan i tid. Jag höll på somna i skolan när jag kom dit, la mig på mitt golv jag ska kakla och höll på somna. Hampus mobbade mig för de.. snyft!

Efter tråkiga skolan åkte jag till bålsta och mötte Woffe, Jocke, Jacquie och Micke. Tåget va 10 minuter sent så dem fick vänta på mig. Sen åkte vi till Uppsala, och handlade lite grejor, kollade på grejsor och åt (mycket kan jag säga, haha!) Efter att vi varit i Uppsala i ungefär 3½ timma åkte vi till Bålsta och hämtade Peggy. Sen åkte vi och handlade mat och åkte hem.

Nu sitter jag och Woffe hemma hos mig och ska snart sova. Tog moppen hem och de va svin kallt. Höll på !


2008-04-13
20:59:53

MysigtMysigt <3

Hääj, nu sitter man här vid datan och nördar igen. Men jag har ju då förflyttat mig från Johanna till Woffe. Vi tog Mattes och min moppe hem från Johanna, för Matte skulle sova kvar där. Och jag ska sova här inatt!
Imorgon blir de tråkig skola igen, och sen måste jag ut och hämta min moppe som står hos Woffe för pappa tyckte jag skulle göra de. Men inte mig emot =)

God Natt! <3


2008-04-13
13:53:59

Listerine Tävling

Tjollahopp!
Nu sitter jag här igen, precis haft Listerine tävling med Woffe, Johanna och Mathias. Jag förlora för johanna drog ner byxorna på mathias och jag börja garva och "kom" ¨på johanna. Johanna förlora efter mig, sen sprang Mathias och spotta. Woffe vann alltså... GRATTIS! <3

I helgen har vi inte gjort så mycket egentligen, varit barnvakt till Woffes söta lillasyster Jaqcuie, Johannas små syskon Max och Saga, sjungit singstar och kollat på film. Men trevligt har de varit..

Hoppas ni oxå hade en bra helg.. <3


2008-04-11
22:35:03

Fredag <33
Hej hopp!
Idag mår inte jag så jätte bra, är jätte hes så de låter som om jag är i målbrottet. Nyss sjungit singstar och imorgon kommer jag inte kunna prata. Jag är hemma hos JOhannas pappa med henne, mathias och min sötnos woffe! <3
Vi är barnvakt till hennes småsyskon hela helgen och imorogn även till Woffes lillasyster Jaquie.
Och så kanske de blir cross, trevligt!
Åkte moppe idag, länge sen! =D

Ha en bra kväll! =)

2008-04-10
20:54:01

Torsdag 10 April
Idag var jag i skolan, de va jätte tråkigt. Gjorde nästan ingenting, förutom att leka med ett svärt och städa.
När vi slutade åkte jag och Mathias hem. På bussen möter vi Malin och Jossan som vi sitter och pratar med. Mathias tycker jag ska åka runt Skokloster med honom, och de gör jag. Men på bussen kommer vi på att jag kan åka till min sötnos. Och de gör jag =) Vi satt och kollade på film, och hade de mysigt. Klockan 20 i 7 tog jag bussen hem. Och här sitter jag, ska snart duscha och sen lägga mig och läsa.

Imorgon blir de bästa helgen på länge med dem bästa! <3

2008-04-09
23:21:17

Sötnos!
Åh, nu sitter jag här fortfarande. Klockan är 23.16 och jag sover inte än. Otroligt eftersom jag inte sov så mycket i natt och jag brukar sova ungefär vid halv 10.
Men de är nog för att en liten pojke underhåller mig och inte vill att jag ska sova än.. Men de gör ingenting, jag kan sova imorgon. Då vi inte har nåt internet eftersom mamma och pappa idioter som dem är ska lämna tillbaka vårat modem =/ Skumt!

Imorgon blir de tråkig skola, sen hem och ta de lugnt. Kolla lite på tv, sova. Och på fredag smäller de, då blir de en underbar helg på länge! Woffe, Jag, Johanna och Mathias ska vara hemma hos Johanna för hon är barnvakt till ungarna och då ska vi sjunga singstar, röka vattenpipa och bara mysa. Lördag ska vi vara barnvakt till Woffes grymt söta lillasyster Jaquie och så blir de kanske lite cross oxå. Och sen tillbaka till Johanna på kvällen och göra samma sak då.. MYSIGT MYSIGT! LÄNGTAR ;)

Puss på er, ha en bra helg eftersom jag inte skriver mer nu förnst vi fått vårt nya modem när de nu blir.. ='/ <33

2008-04-09
19:34:31

Ledig dag, mys!
Idag var vi lediga från skolan bara för att lärarna skulle på kurs. De betydde att jag och Johanna efter dansen åkte till Mathias och Woffe. Men vi hittade inte Mathias först så vi åkte upp till Woffe och prata med honom och hans pappa Micke. Sen efter kanske en halvtimma skulle Johanna ner till Mathias och lösa hennes och Mathias bråk så hon gick. Jag stannade kvar hos Woffe. Men han skulle duscha så jag satt och pratade med hans pappa tills vi undrade vad de blev av honom för han kom alrig tillbaka. Då satt han inne och kollade tv den grisen.
När jag kom in såg jag att han hade en skit snygg ny tröja på sig och sen bad jag om att få se hans andra nya saker han köpt så vi gick upp till hans rum och han visade. Sen satt vi där och pratade en stund tills Johanna bad oss komma och möta henne, så vi gick. De gick tydligen inte så bra för dem den här gången. Så vi gick tillbaka till Woffe och kollade på film, jag somnade som vanligt. Men vaknade efter en stund av att Mathias skickade sms till mig och de vibrerade fan i handen på mig eftersom jag hade en sån sms signal. Och han frågade vad vi gjorde och sa att han saknade johanna. Men johanna va arg så hon ville inte ner dit. Men vi snackade med honom under hela kvällen till 4 då jag somnade. Johanna och Woffe låg och snackade en stund till.

Jag vaknade tidigt imorse ungefär sådär vid 8, då väckte jag Johanna och Woffe, vi satte på tvn och låg och pratade. Efter kanske 10 minuter somnar johanna igen. Jag och Woffe fortsatte kolla tv och prata lite =)
Johanna vaknade igen vid ungefär 11 då gick hon ner till Mathias och skulle prata igen. Denna gång gick de bättre och allt va löst =D Jag och Woffe vart lättade och reste på våra feta arslen och gick (åkte cross, ingen orkade gå) ner till Mathias och umgicks med dem istället. Vi hamnade inne i Mathias lilla stuga framför en film, skit mys! Sen hade vi alla 4 brottning i Mathias säng. Men mathias tröttnade efter ett tag och satte på musik och städade.. WOW! =D
Jag höll på somna där i sängen. Johanna tröttnade på att ligga där och halvsova så hon gick in i stora huset. Woffe låg och halvsov intill mig. Men vi gick snabbt efter johanna och mathias kom oxå. Där inne hamnade vi oxå framför tvn. Där vart de Simpsons..

Nu har jag precis kommit hem, för alla skulle äta och mamma och pappa satt och väntade här hemma på mig. Menmen, ses ju i helgen <33

2008-04-08
15:21:54

Mys!
Jadu, idag mådde jag inte så jätte bra så jag åkte hem efter lunch med Johanna för hon hade redan slutat. När vi kom hem åt vi, sen meckade vi min moppe för vi ska åka till skokloster ikväll efter dansen med den. Eller johanna ska åka buss och jag moppe. Ska ut till Mathias och Woffe! <3

Imorgon blir de cross, och de ska bli skoj! =)

2008-04-07
19:48:19

vill inte!
Jag vill inte ha de såhär. Jag vill att allting ska bli som vanligt, som innan vi kom till skolan imorse. Jag orkar verkligen inte med de här. Snälla!
För min skull, fixa de här. Fixa de på ett bra sätt, så alla blir nöjda. Okej =)

Älskar er mest <33

2008-04-07
19:36:55

you
I'm dream about you, I think about you the hole day, I wanna be by you side the hole day and night long, When I see you I smile, I'm happy,
I love you smile, you're eyes, love to here you're voice, love to just see you.

I think I like you..

2008-04-06
17:42:48

Cross, massage, mys
Nu ska jag berätta kort förhoppnningsvis om de som hänt sen jag skrev sist.
Började med att jag och Malin åkte ut till Viksjö och träffade Pontus, Victor, Elias, Marcus och massa mer. Vi satt och grillade, snackade och hade allmönt mysigt förutom att de va svin kallt. Pontus skulle bara hem och duscha, men han hade ju 40 graders feber igen så han stanna hemma. Tur han hade, för de sög där borta =P (förlåt)
Sen åkte vi hem till mig, hämtade mina saker, åkte ut till malin och somnade direkt.

Imorse vaknade jag 10 utav min väckarklocka, men de va bra för jag skulle upp.  Skulle till Mathias, Johanna och Woffe och köra cross. Mathias pappa Magnus, Veronica, Denniz och Mathias kom och hämtade mig, verkligen snällt! Vi fixade oss för cross, och åkte ner till sandtaget och körde, gick skit bra idag och de va skit kul. Woffe och Matte klagade på att jag inte stod upp i en viss kurva men jag ville inte så jag gjorde de inte. Hah... Men jag är grym ändå! ...

Vi åkte hem efter 2 timmars åkning och åt, tacos =) Sen satte vi oss och kolla tv, mathias va sur idag så han gick ut. Jag, Johanna och Woffe satt som tåg i soffan och masserade varandra, mys!

Mathias skulle byta däck på Johannas Mammas bil så dem kom. Och då fick jag sjuts hem =) Snällt!

Nu sitter jag här och har tråkigt, ska snart duscha och äta. Sen blir de bok och sova! Skönt!

Nästa helg blir de Mathias, Johanna och Woffe igen. Fast med singstar, mys och vattenpipa! Längtar redan. Hih... <333

Hoppas ni hade en bra helg ni med..

2008-04-05
16:51:57

Älta, Cross, Boys, fint besök ;)
Hej, nu var jag här igen.
Igår hade jag en jätte trevlig dag med alla underbara människor från Älta! Vi åt Pizza, lekte lekar, kolla film, åt glass, shoppade och mycket mer. Kul hade vi iallafall. Eftersom de va sova över kväll i kyrkan så gjorde vi ju de. Jag och Filip låg i en soffa, Pilla och Viktor i en, alla andra lade sig i rummen och sov. Vi ville inte sova vi skulle kolla film. Men alla utom Filip somnade ändå. FIlip hade jätte kul dem 4 timmarna vi sov åt att Viktor höll på strypa Pilla så hon låg och gnällde och blev irriterad på honom för de. Och jag låg och sjöng i sömnen. Kul hade iallafall han som va uppe hela natten men igentligen brukar somna typ 3 timmar innan alla andra.

På morgonen gick vi upp tidigare än alla andra och åt frukost, skynda oss hem. Fräscha till oss, sen åkte vi till stan. Pilla skulle på loppis med sin mamma, men jag, viktor, filip och alfred åkte till stan och hade de mysigt =) Jag såg som vanligt massa människor som jag känner/"känner" när jag är med dem. Och idag såg jag några från min nuvarande skola, min förra skola och en tjej som jag åkte till egypten med, som bodde på samma hotell och som jag stod och snackade med sista timmen innan vi åkte hem. Läskigt!

Just nu har jag preis städat mitt rum, ska börja fixa mig nu för jag får fint besök, Malin kommer. Vi ska till Jakan och leka med mina boys ;) iallafall 2 av dem!  Hah..

Imorgon blir de ååååka cross med Mathias, Johanna och Woffe tror jag! =) Ska bli såååååå trevligt. Menmen, måste fixa mig nu så jag inte står halvklar när malin kommer och tycker jag ska vara klar. Hih..

Ha en underbar kväll! <3

2008-04-04
06:58:09

Fredaaaag betyder Älta (=
Hejhopp!

Just nu sitter jag här och är ganska trött. Johanna fönar mitt hår så jag ska slippa platta de.
Nyss duschat, skit skönt! =)
Sen blir de frulle och skolan, kanske inte blir så kul. Men de funkar!
Helt ny outfit idag, eftersom vi shoppa igår. Heh..

Idag blir de ÄÄÄÄLLLTTTAAA och sova i kyrkan med alla från Loftis (nästan, förutom dem som dissar) =) Ska bli sååå trevligt, och jag verkligen LÄNGTAR!

Och lördag blir de väl vara med Mimmi ett tag, sen ska jag nog ut till Johanna och Woffe och leka med dem. Matte ska på krogen. Sen får vi väl se vad som händer, och så får vi se om de blir crosssöndag eller om de blir blåsning.

Ha en bra dag, så ska jag oxå ha de! =) <3

2008-04-03
20:11:41

Byggmässan
Dagen började med att jag tröttsamt stressade ner till tandläkaren. Inga hål, stolt! :D

Drog sedan vidare till skolan, hittade en grinig Mathias. Tog med mig mina boys och gick och åt lunch. Sedan gick vi till tåget och åkte till Älvsjö. Skulle på byggmässan! Lärarna hade sagt åt oss att ta så mycket pennor vi kunde. De gjorde vi ;) Jag fyllde nästan min handväska, Matte fyllde en stor påse :P HAHA!

Efter mässan åkte jag och Mathias och mötte Johanna i stan, skulle shoppa lite. Men matte tröttnade efter 10 minuter och drog hem. Värsta dissen ju! Jag och Johanna gick runt en timma till och kollade lite. Jag hittade en jacka, ett par skor, två linnen och ny stav till tungan (12mm) och en as ball kula till, och sen en med min månadsfärg på :)
Johanna köpte två par skor och lika dana saker till tungan.
Vi köper alltid lika dant Johanna, tänkt på de?!
Kan vara därför alla tror vi är tvillingar =)

Just nu sitter Johanna och pluggar och jag sitter och snackar med tönten Mutze och sen väntar jag på att lille Pontus ska spela klart så han kan sysselsätta mig (=

Imorgon börjar Johanna 8 och jag halv 10. Jag måste åka med henne, snyft!
Menmen, vad gör man inte för att få någon att mysa med under natten! HAHA! Visst Johanna, håller du med ?! ;) Hoppas du läser detta Matte och blir avis!

Hoppas ni haft en bra dag ni med, eftersom jag haft de. <333


image12

2008-04-02
09:22:51

sovmorgon :'/
Idag vaknade jag klockan 8 och ville inte gå upp eftersom jag har sovmorgon och börjar 12. Så jag skulle gå upp kvart i 10. Men nej, jag ska upp halv 9 =/ Gick upp och åt frukost, och nu sitter jag här. Ska tanka på min kära mobil som varit på lagning och kommit tillbaka nu <3 Sen ska jag fixa mig, och om jag hinner ska jag plocka upp mina kläder från mitt golv, ser förjävligt ut. Och vill inte ha spindlar här inne som mamma säger att jag kommer få =O

Ikväll blir de stallet med min söta Mimmi, ska bli så kul eftersom jag inte varit där på 2 veckor, har bara ridit kamel sen sist och de var SKIT KUL! (rekomenderar de)

Igår var jag och Johanna och dansade, de gick bra. Va kul, och vi håller på med en 6 minuters lång koregrafi. De är en mellan koredgari. Såhär är de..
Nybörjar, fortsättning, mellan och proffs koregrafi. Och vi är en nybörjargrupp som gör en mellankoregrafi snacka duktiga vi är då ;) Hih.

Ha en bra dag! <3

2008-04-01
19:30:50

Egypten
Om ni vill veta någonting om Egypten läs då de på johannas blogg, men kommentera gärna i min (a)

Hennes blogg är http://jba.blogg.se

<3